Menu

In supbet club ai parte de oferte super personalizate

Pariubet_Default_image

Deci nu am vizat Romania din prima zi si apoi am mers dupa superbet club, ci mai degraba a fost o oportunitate care ne-a fost prezentata pe o piata foarte interesanta: Ronpa de Vest.

Este o piata de dimensiuni bune, cu un mediu de reglementare bun si solid, ceea ce a facut-o foarte atractiva. Apoi, dupa ce am aflat mai multe despre afacere si ne-am intalnit cu echipa de management de acolo, am aflat ca a fost o afacere foarte buna pentru noi.

Dar cand Superbet a decis ca il va achizitiona pe superbet club, a inceput un proces care s-a mutat exceptional de rapid. Potrivit lui Magaletti, cronologia tranzactiei a fost doar o chestiune de saptamani, ceea ce insemna ca toti cei implicati trebuiau sa se asigure ca administratia si documentele au fost finalizate corect pentru a finaliza tranzactia cat mai curand posibil.

Desigur, asta insemna ca trebuia sa existe multa atentie din partea tuturor partilor implicate in tranzactie: partea de vanzare, partea de cumparare, partea de consiliere, partea bancara, cu totii trebuia sa ne asiguram ca am inteles totul bine, Magaletti. spune. Asa ca, in cele din urma, realizarea intelegerii cu toti administratorii si birocratia intr-un interval de timp foarte, foarte scurt a fost singura provocare reala implicata.

In supbet club ai parte de oferte super personalizate

Acum ca superbet club se afla sub umbrela Superbet, Magaletti spune ca nu se asteapta la o revizuire masiva a operatiunilor sale. Cu toate acestea, avand in vedere ca Superbet are mai multa experienta in domenii precum pariurile sportive, pentru a completa experienta de cazinou a lui superbet club, el spune ca este suficient spatiu pentru a impartasi cunostintele si a imbunatati marca.

Napoleon a fost intotdeauna concentrat in mare parte pe jocuri, spune el. Si Superbet fiind Superbet, avem sportul in ADN-ul nostru. Asa ca am simtit, nu ca il vom schimba drastic pe Napoleon, ci ca am putea aduce ceva experienta la masa dupa ce am facut sport timp de 12 ani pe platforma noastra complet proprietara.

In mod similar, in ceea ce priveste oportunitatea omnicanal, in care Napoleon este aproape doua unitati complet distincte – retail si online – avem multa experienta in Europa de Est ca operator multicanal pe care o putem folosi, continua el.

Deci, pe termen scurt, nu va asteptati la o mare revolutie la superbet club, dar cred ca echipa locala pe care o vom avea acolo va putea duce aceasta echipa la etapa urmatoare.

Cu toate acestea, la scurt timp dupa incheierea acordului, Consiliul de Ministri al Romaniei a anuntat o schimbare majora care ar afecta orice operator de pe piata.

Știri relevante