Menu

Incearca aplicatia mobila oferita de Netbet

Incearca aplicatia mobila oferita de Netbet

In ciuda faptului ca aplicatia mobila NetBet arata usor diferita de site-ul desktop, acestea opereaza in acelasi mod. In ceea ce priveste produsele de pariuri, aplicatia a reusit sa pastreze aproape toate aceleasi caracteristici ale versiunii complete pentru desktop, ceea ce inseamna ca nu veti avea prea multe surprize atunci cand treceti la versiunea mobila.

Pietele sportive din partea stanga a paginii sunt inlocuite de pictograme mai mici, mai placute din punct de vedere estetic, care sunt putin mai usoare la vedere, iar punctele de variat ale pariurilor live, precum si programele viitoare pentru sport, sunt afisate in mijlocul ecranului. La fel ca pe desktop, biletul dvs. de pariu este afisat perfect in partea dreapta a ecranului, insa pentru a accesa celelalte produse de jocuri de noroc NetBet, cum ar fi cazinoul si cazinoul live, trebuie doar sa faceti clic pe bara principala de instrumente din partea stanga sus. coltul ecranului si optiunile vor aparea in meniul derulant. Platforma de pariuri live pastreaza aceeasi schema de culori subtire, alb-negru si rosu ca si site-ul desktop si din nou, functioneaza aproape in acelasi mod.

Aplicatia mobila NetBet a fost optimizata pentru a permite plasarea pariurilor eficienta, fara stres. Dupa ce v-ati autentificat, trebuie doar sa faceti clic pe bara principala de instrumente, sa alegeti sportul dvs., sa selectati Liga si programul dorit si sa plasati pariul facand clic pe pretul cotelor afisat langa o piata de pariuri data. Acest proces – de la logare la confirmarea pariului – nu face decat cinci atingeri ale ecranului, aratand ca NetBet opereaza cu adevarat o abordare fara sens a pariurilor mobile.

Dupa ce ati selectat pariul dorit, acesta va fi adaugat automat la pariul dvs., care va aparea in partea dreapta a paginii. Aici vi se va solicita sa introduceti suma pe care doriti sa o pariati in caseta de miza goala – suma minima este setata la 7p, la fel ca pe desktop. Dupa ce ati decis exact cat de mult doriti sa pariati, ultimul pas este sa confirmati pariul facand clic pe butonul verde „Pariuri pariuri” odata ce sunteti sigur ca sunteti multumit de selectie si de pretul cotat.

Știri relevante