Incearca blackjack live pentru a simtii atmosfera de casino

Blackjack este un clasic popular al cazinourilor – Este un simplu joc de carti de invatat si strategia potrivita poate ajuta jucatorii de profit. Cu un blackjack live, puteti discuta cu un adevarat dealer de blackjack, urmariti distribuirea cartilor in timp real si puteti paria pe rezultatul mainii. Comparatam cele mai bune cazinouri de blackjack live online care au:

  • Joc online rapid si sigur
  • Crupierele prietenoase cu blackjack live
  • Cele mai bune bonusuri de bun venit la cazinou

Regulile pentru blackjack-ul viu sunt exact aceleasi ca blackjack-ul cu bani reali pe care-l gasiti la cazinouri. Premisa de baza pentru a trai blackjack-ul dealer-ului live este sa te apropii de 21 decat dealerul, fara sa treci vreodata. Bateti dealerul si veti castiga un premiu, dar pierdeti sau treceti peste 21 si nu veti castiga niciun cent.

Vei incepe cu doua carti si vei alege daca vrei sa primesti mai multe carti. Cand va apropiati de 21 de ani, va puteti opri si trece actiunea la urmatorul jucator.

La fel ca si blackjack-ul online obisnuit, optiunile dvs. de pariere cu blackjack-ul dealerului live sunt:

Double Down: plasarea unui alt pariu egal cu pariul initial. Nu mai primiti decat inca o carte.

Lovitura: Solicitati dealerului sa incerce o alta carte sa ajunga la 21.

Asigurare: plasarea unui pariu secundar pe care dealerul il are Blackjack.

Impartire: Impartiti mana daca primele doua carti sunt o pereche. Va trebui apoi sa plasezi un alt pariu egal cu pariul initial si sa joci ambele maini.

Stand: decizand ca nu doriti sa primiti o alta carte, pentru ca ar putea fi neinteles.

Predare: Renuntati la jumatatea pariului dvs. si recuperati cealalta jumatate dupa ce dealerul se uita la cardul sau jos.

Pariurile laterale sunt optionale in unele forme de blackjack. In esenta, pariati pe un rezultat specific care se intampla in joc si daca pariati corect, veti castiga bani.

Acesta este un pariu pentru faptul ca cele doua carti primite initial vor fi o pereche. Orice pereche castiga, cu toate ca cele mai mari premii sunt destinate celor care reusesc sa obtina doua carti care sunt exact aceleasi – acest lucru este posibil datorita mai multor punti de carti folosite.

Uita-te la cele doua carti ale tale si la cea afisata. Daca formeaza un flush drept, flush, trei de un fel sau drept, mana este una castigatoare. O scurgere dreapta duce la cea mai mare plata, cu toate ca se observa foarte rar.

Știri relevante