Menu

Incep sa reapara in oferta Betano pariurile antepost

Incep sa reapara in oferta Betano pariurile antepost

Marile cluburi de fotbal pun presiune pe reinceperea competitiilor in maxim cateva saptamani. Pana la urma un virus nu ar trebuii sa tina lucrurile pe loc. Deja competitii importante precum Liga Campionilor, Europa League si mari campionate se pregastec sa reinceapa antrenamentele si in cel mai scrut timp si partidele oficiale chiar daca va f fara spectatori la inceput.

Toate cale de pariuri, inclusiv Betano a inceput sa reintroduca in oferta marea majoritate a pariurilor antepost care erau pana sa apara aceasta situatie la nivel mondial. Cine a urmarit pariurile antepost poate sa le pastreze pe cele existente sau sa le schimbe cu unele la cote mai bune.

Foate important daca pariati pe Betano, sa tineti cont de faptul ca marea majoritate a jucatorilor au luat o buna pauza de la nivelul de antrenament cu care au fost obisnuiti si pana vor reajunge la forma de acum 2 luni este posibil sa treaca o buna perioada de timp. In acest context nu ar trebuii sa va surpinza anumite rezultate care pot aparea. Ori jucati prundent, ori mergeti mai mult pe surprize care vor fi cel mai probabil din plin in aceasta perioada imediata de dupa reluarea campionatelor de fotbal si a altor sporturi.

Știri relevante