Menu

Incercati sa pariati folosind un VPN cu plata

Incercati sa pariati folosind un VPN cu plata

Nu este doar sa maschezi tara in care te afli in ceea ce priveste casele de pariuri si cazinourile online, ci stiu ca VPN-urile pot fi folosite pentru a ascunde I.P. adrese care ajuta utilizatorii sa se inscrie sub mai multe pseudonime. Acest truc este adesea sa revendice bonusuri de bun venit si se incadreaza in categoria „abuz de bonus”.

In termeni de baza, in timp ce va puteti indeparta de utilizarea unui VPN din cand in cand, nu este permisa cu marea majoritate a site-urilor de pariuri. Daca utilizati un VPN pentru ca sunteti in strainatate si nu doriti sa ratati un pariu sau o oferta, atunci veti putea scapa de aceasta ocazie, oricine pariaza in mod regulat folosind un VPN, mai ales dintr-un teritoriu restrans. probabil ca va fi interzis daca este prins.

Chiar daca jocurile de noroc sunt legale in tara in care incercati sa accesati site-ul din legile jocurilor de noroc vor fi probabil diferite. Haideti sa luam un exemplu in care aveti un cont cu o casa de pariuri sau cazinou, sa zicem in Marea Britanie si functioneaza si in Spania. Se intampla sa fiti in Spania si doriti sa efectuati un pariu, dar nu va puteti autentifica la versiunea spaniola a site-ului folosind datele de autentificare existente, acest lucru este probabil, deoarece legile jocurilor de noroc sunt diferite si, prin urmare, va va impune sa deschideti un nou spaniol cont.

Problema este acum sa deschideti un cont in Spania, trebuie sa fiti rezident, prin urmare, multe persoane ar folosi un VPN pentru a accesa site-ul britanic, prefacand ca sunt in Marea Britanie si acest lucru nu este permis.

Daca sunteti intr-o tara in care pariurile online sunt ilegale, cum ar fi SUA, de exemplu, si incercati sa accesati unul dintre conturile dvs. online, atunci veti primi probabil o notificare care spune ceva de genul „Nu aveti voie sa accesati acest lucru serviciu din tara in care va aflati ”. Acest lucru se va intampla fie pentru ca tara nu permite sa parieze, compania pentru care incercati sa o utilizati nu va va permite sa pariati din afara tarii de origine sau pentru ca companiei i s-a interzis sa opereze de tara pentru care sunteti un alt motiv, chiar daca jocurile de noroc online sunt legale.

Știri relevante