Menu

Închiderea unui pariu pe Betstars

Inchiderea unui pariu pe Betstars

BetStars îşi rezervă dreptul

Cazul în care un pariu este declarat nul, acesta va fi stabilit cu cota de 1.00. Pariul făcut ca un pariu acumulat va rămâne valabil, în pofida unui joc sau a unui eveniment care face parte din pariul acumulat fiind nul.

BetStars îşi rezervă dreptul, la propria discreţie, de a declara o nulitate totală sau parţială în totalitate sau în parte, în cazul evident al erorilor sau al echipamentului. Pariurile pot fi anulate indiferent dacă evenimentul a fost decontat sau nu. În plus, toate pariurile plasate (şi/sau acceptate) în următoarele circumstanţe vor fi declarate nule:

Pariuri înainte de joc.

Pariurile au avut efect după începerea evenimentului.
Pariurile au avut loc după ce un eveniment aferent a fost în curs de desfăşurare şi unde condiţiile ar fi putut fi modificate în mod direct şi incontestabil.

Pariuri în direct sau în joc.

Pariurile au fost efectuate la preţ incorect din cauză întârzierii sau eşecului acoperirii „Live”;

Pariurile au efectuat anumite oferte după ce acestea au avut loc sau altceva după un eveniment care, în mod normal, ar putea fi considerat că duce la rezultatul s-a întâmplat sau se întâmplă (de exemplu, pariurile plasate pe oferte, cum ar fi golurile totale marcate sau următorul obiectiv, în timp ce se aplică o penalizare sau a fost premiat)
Pariul a fost cotat la cote care au reprezentat un scor diferit de scorul real la momentul plasării pariului.

 

Știri relevante