Menu

Inchiderea unui pariu pe Betstars

Inchiderea unui pariu pe Betstars

Cazul in care un pariu este declarat nul, acesta va fi stabilit cu cota de 1.00. Pariul facut ca un pariu acumulat va ramane valabil, in pofida unui joc sau a unui eveniment care face parte din pariul acumulat fiind nul.

BetStars isi rezerva dreptul, la propria discretie, de a declara o nulitate totala sau partiala in totalitate sau in parte, in cazul evident al erorilor sau al echipamentului. Pariurile pot fi anulate indiferent daca evenimentul a fost decontat sau nu. In plus, toate pariurile plasate (si / sau acceptate) in urmatoarele circumstante vor fi declarate nule:

Pariuri inainte de joc.
Pariurile au avut efect dupa inceperea evenimentului.
Pariurile au avut loc dupa ce un eveniment aferent a fost in curs de desfasurare si unde conditiile ar fi putut fi modificate in mod direct si incontestabil.
Pariuri in direct sau in joc.
Pariurile au fost efectuate la pret incorect din cauza intarzierii sau esecului acoperirii „Live”;

Pariurile au efectuat anumite oferte dupa ce acestea au avut loc sau altceva dupa un eveniment care, in mod normal, ar putea fi considerat ca duce la rezultatul s-a intamplat sau se intampla (de exemplu, pariurile plasate pe oferte, cum ar fi golurile totale marcate sau urmatorul obiectiv, in timp ce se aplica o penalizare sau a fost premiat)
Pariul a fost cotat la cote care au reprezentat un scor diferit de scorul real la momentul plasarii pariului.

Știri relevante