Menu

Industria eSports este in crestere tot timpul

Industria eSports este in crestere tot timpul

Esports fan Unul dintre cele mai fascinante lucruri despre eSports este faptul ca industria este in crestere tot timpul. Cluburile profesioniste de fotbal au vazut beneficiul de a avea legaturi cu eSports, asa cum au demonstrat atat Manchester City, cat si Paris Saint-Germain, doua dintre cele mai bogate cluburi din lume, oferindu-le celor mai buni jucatori FIFA un salariu pentru a-si pastra serviciile la fel ca ei. faceti cu cei mai buni jucatori. Cu aproximativ patru sute de milioane de oameni dornici sa acorde atentie si sa urmareasca evenimente eSports, nu este de mirare ca intreprinderile cauta sa le foloseasca ca mod de a-si transmite mesajele.

Din 2012 pana in 2017, industria eSports a inregistrat o crestere de la unul in valoare de 100 de milioane de lire sterline la unul de peste 365 de milioane de lire sterline. Acest lucru este ajutat de faptul ca o intreaga industrie de cabane a aparut in jurul eSports. Turneele majore sunt insotite de companii care doresc sa-si vanda ultimele produse catre participanti. De la diverse tehnologii care ii pot ajuta sa isi dezvolte jocul pana la noi dezvoltatori de jocuri care vor sa arate ce au creat, este o afacere mare. Avand in vedere ca mai mult de 46 de milioane de oameni au fost conectati pentru a urmari echivalentul eSports al Jocurilor Olimpice din 2017, nu este greu de vazut de ce.

In momentul scrierii, peste doua treimi din echipele Asociatiei Nationale de Baschet din America au creat echipe eSport pentru a se potrivi cu cele reale. Succesul jocului NBA 2K a permis acest lucru. Spre sfarsitul anului 2018, Pittsburgh Steelers a anuntat ca va face echipa cu echipa eSports, Pittsburgh Knights. Posesorii New England Patriots si Los Angeles Rams, Robert Kraft si Stan Kroenke, au o investitie in eSports, ceea ce inseamna ca vor sa o vada reusind. Asa cum se intampla de multe ori, daca vrei sa stii cum se va dezvolta ceva, atunci lucrul cheie este sa urmaresti banii, iar banii par sa indrepte spre cresterea, cresterea si cresterea eSports.

Cu cat creste mai mult, desigur, cu atat vor exista mai multe oportunitati pentru ca oamenii sa se implice in ea ca industrie. Bucatarii profesionisti, masonii si chiar psihologii sunt angajati in prezent pentru a lucra pentru echipele eSports in acelasi mod in care ar putea lucra cu sportivi, fotbalisti sau jucatori de tenis, singura diferenta fiind varsta medie a profesionistilor pe care ii gazduieste. Cei mai multi jucatori de la eSport sunt adolescenti, in esenta „retragandu-se” din afacere pana la sfarsitul celor douazeci de ani. In mare parte se retrag ca milionari, deci ce va urma pentru ei? Aceasta este intrebarea cheie.

Știri relevante