Menu

Influneta produsa cailor de curse pe multe zile de concurs

Influneta produsa cailor de curse pe multe zile de concurs

Nu este deloc rezonabil sa presupunem ca o inrautatire a conditiilor pe care le-a purtat ziua combinata cu o lipsa de experienta din partea jokeilor a dus la o crestere a caderilor. Sa vedem daca vor juca in celelalte zile ale Festivalului:

Ce ne spune ziua a doua? Primul lucru este ca fie conditiile s-au imbunatatit semnificativ, cursul a facut modificari, altfel cursele nu au fost la fel de provocatoare in a doua zi a Festivalului.

Realitatea este ca este putin probabil ca oricare dintre aceste lucruri sa fie adevarate, cu exceptia posibila a conditiilor schimbate. Ceea ce poate fi relevant este faptul ca exista o serie de curse de prima clasa in ziua a doua, mai mult decat in ​​ziua de deschidere a festivalului, asa ca este posibil ca nivelul calului sa se imbunatateasca.

Ziua a treia a adus doar alte trei caderi, ceea ce este interesant este faptul ca Fulke Walwyn Kim Muir este o alta cursa pentru jockeys amatori si este cursa care a vazut cele mai multe caderi la Cheltenham de la National Hunt Chase.

Acest lucru este cu siguranta sugestiv pentru faptul ca lipsa de experienta a curselor in evenimente mari creste sansa ca un cal sa cada. De asemenea, este fascinant sa vezi ca sunt mai putine caderi cu atat mai mult cu cat saptamana continua, probabil ca am pus minciuna la ideea ca degradarea cursului ar putea provoca mai multe caderi.

Ultima zi a Festivalului este, de asemenea, cea mai interesanta, asistand la Cupa de Aur de la Cheltenham care are rolul central si invita la unii dintre cei mai buni cai, jocuri si dresori sa ia parte la el. A fost, de asemenea, una dintre doar doua curse din timpul zilei care a vazut un cazator.

Celalalt lucru demn de remarcat este faptul ca Foxhunter Chase este in esenta Cupa de Aur pentru jockeys amatori. Lucrand pe teoria conform careia Cupa de Aur este una dintre cele mai provocatoare curse si cu cat un jockey mai putin experimentat este cu atat este mai probabil sa cada, te astepti la multi falnici in cursa. Cu toate acestea, in realist, nu existau niciunul in cel mai mare domeniu al zilei.

Siguranta Cheltenham a fost imbunatatita si cursa de cai grea, Un lucru de subliniat in aceasta etapa, avand in vedere ca am analizat numarul falantilor de la Festivalul Cheltenham din 2019, este faptul ca s-au efectuat imbunatatiri pe parcursul festivalului din anul precedent.

Știri relevante