Menu

Info favbet

info favbet

Favbet (fostul Favorit) este o companie de pariuri ucraineana fondata in 1999. Functioneaza sub licenta Curacao E-Gaming si se concentreaza pe piata din Europa de Est. Ofera un program larg de bonusuri, diverse optiuni de pariere, transmisii video si cote de pariere destul de competitive pentru evenimentele selectate.

Favorit United N. V., proprietarul FavBet, este o societate cu raspundere limitata inregistrata pentru pariuri financiare in Curacao. Sub aceasta licenta, Favorit United N. V. are permisiunea de a furniza servicii si produse de pariuri sportive pentru jocurile de cazinou online de toate tipurile. Aceasta sublicenta este valabila si nu este revocata.

Sectiunea de pariuri sportive Sectiunea de pariuri live a devenit mai convenabila: sporturile sunt impartite in blocuri ca pe un site mobil, iar marcajele multicolore ascund meciurile de care nu sunteti interesat. Puteti gasi un mic logo pentru fiecare joc sportiv ca reamintire. Facând clic pe acest logo puteti citi informatiile necesare despre jocurile viitoare.

Site-ul web este disponibil in mai multe limbi, inclusiv rusa, engleza, germana, spaniola si multe altele.

Utilizabilitatea site-ului

Site-ul casei de pariuri Favbet este un exemplu clasic de resursa buna de pariuri. Este luminos, convenabil si clar chiar si pentru utilizatorii noi. Antetul site-ului web include urmatoarele sectiuni:

 • Sport (subsectiunile „Rezultate” si „Stiri»);
 • Pariuri live (subsectiunile „Calendar live” si „Transmisiuni live“);
 • Jocuri „Betgames. tv” (subsectiunile „Acasa” si „Istoricul pariurilor»);
 • Stiri;
 • Cazinou;
 • Plati (subsectiunile „Depunerea de fonduri” si „Retragerea de fonduri»);
 • Oferte speciale.

Linia FavBet ofera un numar mare de discipline sportive si eSports, impreuna cu sporturi virtuale si jocuri de masa. Jucatorii pot paria nu numai pe jocuri sportive populare, cum ar fi tenis de masa, hochei pe gheata, baschet, tenis si polo pe apa, ci si pe sporturi rare precum rugby union si liga sau cricket.

Desi FavBet nu accepta jucatori din Statele Unite, FavBet ofera optiuni excelente de pariere si acorda multa atentie acoperirii sporturilor americane precum fotbalul american.

Toate aceste optiuni sunt prevazute cu un logo special. O atentie deosebita trebuie acordata pariurilor eSports, precum si cazinourilor online live, care sunt prezentate la un nivel inalt.

In ceea ce priveste pariurile live, acestea sunt de asemenea superioare la acest pariu sportiv. Multi concurenti nu implica un numar mare de piete active; cu Favbet, situatia nu este asa: aveti o gama generoasa de piete in joc. Transmisiunile live sunt disponibile pentru multe meciuri si le puteti urmari progresul in timp real.

Pariurile live sunt actualizate fara intârzieri imediat dupa un anumit rezultat, si nu dupa intregul meci, asa cum este cazul altor case de pariuri. Singurul dezavantaj al acestui segment este acceptarea relativ lunga a pariurilor live, ceea ce uneori inseamna ca nu aveti timp sa pariati la cotele dorite inainte ca acestea sa se schimbe.

Cote Favbet

Casa de pariuri FavBet are cote medii in comparatie cu concurentii sai. De unde am stiut? In primul rând, este esential sa ne uitam la marja unui casa de pariuri. Pentru a calcula marja, puteti utiliza urmatoarea formula: (1/Echipa 1) × 100% + (1/remiza) × 100% + (1/Echipa 2) × 100% = 100% + marja.

Am aplicat aceasta formula pentru a revizui marja Favbet si a reiesit ca valoarea medie este de 5%: nu este cea mai proasta, dar totusi lasa mai mult de dorit.

Marja reala variaza in functie de un joc si chiar de o piata de pariuri selectata. Cele mai populare sporturi includ urmatoarele marje medii:

 • Fotbal: -7%;
 • Tenis de masa – 9%;
 • fotbal american / rugby – 5%;
 • Sporturi virtuale – 8%.

Cazinou FavBet

Numarul de sloturi de cazino FavBet ajunge la aproape o mie. Este disponibil si pe aplicatia mobila FavBet si pe site-ul desktop. In plus, exista si alte tipuri de jocuri, care includ multe varietati de ruleta, blackjack, poker si baccarat. Numarul total de optiuni este de optsprezece. Exista, de asemenea, o sectiune Live Casino care contine aceleasi jocuri de masa gazduite de dealeri profesionisti; cazinoul live este disponibil 24/7.

Toate jocurile nu necesita descarcare. In plus, puteti gasi jocuri de loterie si Keno la sectiunile dedicate si puteti face pariuri pe sporturi virtuale. Cazinoul este alimentat de câtiva furnizori de jocuri respectabili si contine suficiente titluri pentru a satisface un jucator obisnuit.

Fiabilitate

Dupa ce am studiat recenziile despre activitatea Favbet, putem concluziona ca FavBet ofera conditii bune pentru pariuri sportive si jocuri de cazino. Locul primeste pariorii recreativi si tinde sa blocheze pariorii profesionisti sau sa ii limiteze in ceea ce priveste sumele maxime de câstig. In general, exista uneori cote competitive, o alegere buna de piete de pariuri pentru evenimente de top si jocuri de cazinou bune, dar nu exista nimic extraordinar in intreaga oferta.

Știri relevante