Menu

Informatii si statistici in pariurile pe baschet

Informatii si statistici in pariurile pe baschet

Meciurile de baschet sunt subestimate de multa lume, dar pariurile pe meciuri de baschet aduc un mare dar cel profit, daca stiti cum sa le pariati.Astfel, la fiecare meci de baschet sunt multe optiuni de pariere-dar cel mai mult se pariaza handicap, “PESTE”si “SUB”numarul de puncta. Succesul vine ca urmare a unei munci asidue-informatii despre meci si statistici pentru cele 2 echipe. Atunci cand va decideti sa pariati pe un anumit meci, se iau in considerare mai multi factori, pe care ii evaluate de la 1 la 10, si decideti ce anume pariu sa plasati.

Factorul numarul 1 este forma celor 2 echipe. De exemplu, estimam forma echipei A cu 9 ( adica 9 victorii in ultimele 10 meciuri ) si forma echipei B cu 3 ( adica 3 victorii in ultimele 10 meciuri ).de aici rezultand o mare diferenta intre forma recenta a celor 2 echipe.

Al 2 lea factor il reprezinta informatiile despre meci. Lipsurile cheie ( pot sa lipseasca jucatori, antrenori ). Daca este vreo lipsa importanta pentru una dintre echipe, estimate acest lucru cu 2 puncte mai putin, daca sunt 2 lipsuri, estimate cu 5, si asa mai departe. Astfel, nota acestui factor va fi 5 ( in urma lipsei a 2 piese importante din echipa ).Apoi, cautati sa vedeti cum au jucat cele 2 echipe in ultimele 3 meciuri. De la aceasta regula face exceptierecordul. Apoi, cititi despre nivelul jocului din aceste meciuri. Apoi, adaugati notele celor 3 meciuri si apoi dati o nota pentru nivelul jocului acestei echipe in cele 3 meciuri.

Pentru fiecare meci, cautati sa aflati slabiciunile si punctele forte ale celor 2 echipe si apoi estimate care echipa are avantaj.

Iar cel de-al 3 lea factor sunt statisticile. Faceti o nota pentru toate componentele sale.Traditia ultimilor ani, de exemplu, gazdele au avantajul ultimilor ani.

Forma echipelor in meciurile jucate acasa si in deplasare, sau daca se afal intr-o serie castigatoare de meciuri sau intr-una in care pierd meciurile?

Cate puncta au marcat in ultimele meciuri acasa, in deplasare si per total. Cate puncta au primit acasa, in deplasare si per tota?.

Sunt echipe care marcheaza mult sau sunt echipe care marcheaza putin, au o defensiva buna sau una slaba?

La final faceti calculul notelor. Daca diferenta este mai mica de 3, va fi un meci strans, si atunci meciul va fi de evitat, sau se poate incerca un pariu de tip “sub” sau “X”.

Știri relevante