Menu

Înregistrare betano

inregistrare betano

Betano incurajeaza utilizarea serviciilor platformei sale la membrii săi înregistrați. Puteți în continuare să răsfoiți site-ul pentru a vedea ce servicii oferă pariorilor, chiar dacă nu aveți un cont. Cu toate acestea, dacă doriți să pariați pe unele dintre cotele pe care le au pentru turneele și ligile viitoare, mai întâi va trebui să treceți prin procesul de înregistrare Betano – https://pariubet.ro/recenzie/betano/.

Înregistrare betano

Procesul de înregistrare nu durează, deoarece există doar câteva detalii pe care trebuie să le oferi. Acestea includ acreditările dvs. de conectare, cum ar fi:

 • Nume de utilizator
 • Adresa de e-mail preferată
 • parolă sigură

Înregistrare betano

Pe lângă acestea, vor fi solicitate câteva dintre detaliile dvs. mai personale. Acest lucru permite casei de pariuri să deosebească contul dvs. de alte conturi de parior de pe platformă. De asemenea, este o cerință a autorității de reglementare a casei de pariuri ca toți clienții să furnizeze dovada identității lor. Vi se vor cere detalii precum:

 • Numele și prenumele dvs
 • Data ta de nastere
 • Numarul tau de telefon
 • Adresa dvs. de e-mail
 • Zona dvs. de reședință

Înainte de a vă înregistra contul, trebuie să citiți termenii și condițiile pe care le respectă casa de pariuri. Acest lucru vă va oferi un indiciu la ce să vă așteptați de la activitățile dvs. de pariuri sportive de pe site. De asemenea, va sublinia modul în care tu, în calitate de parior, ar trebui să te comporți pe platformă. De exemplu, oricine cu vârsta sub 18 ani nu poate deschide un cont la acest site de pariuri sportive. Citește despre Bonus bun venit Betano.

După ce v-ați înregistrat, asigurați-vă că vă finanțați contul, astfel încât să aveți bonusul de potrivire de 100% valabil pentru jucătorii noi de pe platformă. Acest lucru vă va permite să începeți să faceți sporuri cu un spor suplimentar de bankroll de la casa de pariuri.

Cum să pariezi dupa inregistrare betano

La toate casele de pariuri online, vi se cere să creați un bilet de pariu cu previziunile de joc. Pentru a face acest lucru la Betano, începeți prin a alege sportul de care sunteți interesat. Site-ul are destul de multe sporturi, astfel încât să puteți alege orice sport cu care sunteți familiarizat. Odată ce faceți clic pe sport, lista de țări disponibile și jocurile lor corespunzătoare vor fi dezvăluite. Selectați-l pe cel pe care îl doriți pentru a vedea cotele și piețele care i se aplică. Un talon de pariu poate conține mai multe pronosticuri pentru un anumit joc.

Confirmați evenimentele, cotele și piețele alese de dvs. plasând suma de pariu preferată pe talon. Pentru a face acest lucru, asigurați-vă că Betano-ul dvs. a fost finanțat în avans. Va ușura procesul de pariere. Odată ce anunțul dvs. este confirmat, nu îl puteți anula. Prin urmare, asigurați-vă că vă revizuiți alegerile înainte de a le trimite. Pentru pariurile înainte de meci, cotele sunt de obicei publicate pe platformă cu până la două zile înainte.

Membrii Betano pot paria și pe Soccer Jackpot. Acesta este un fond de premiere care îi va aduce câștigătorului un milion de Naira. Pentru a participa la concurs:

 • Asigurați-vă că contul dvs. de parior este finanțat
 • Fă-ți pronosticuri la cele zece meciuri alese de casa de pariuri
 • Odată ce selecțiile dvs. sunt confirmate, vor fi deduse din contul dvs

Puteți face câte pronosticuri pentru Soccer Jackpot doriți în jocurile preselectate. Acest lucru vă ajută să câștigați mai multe șanse de a obține cele zece predicții câștigătoare necesare pentru a câștiga întregul jackpot.

Un alt plus care vine cu pariurile la Betano este opțiunea de pariere în joc. Cu aceasta, pariorii de pe site pot plasa pariuri pe meciurile aflate în desfășurare. Prin urmare, nu trebuie să faci un pariu înainte de meci pentru ca pronosticurile tale să conteze. Această opțiune o face convenabilă pentru pariorii care au uitat de anumite ore de meci, dar sunt încă interesați de jocul

Citiți materialul despre Betano bonus fara depenure: https://pariubet.ro/betano-bonus-fara-depunere/.

Știri relevante