Menu

Inregistrare favbet

Inregistrare favbet

Procesul de creare a unui cont este destul de simplu si nu dureaza mai mult de un minut. Daca utilizatorul a intrat pe site de pe adresa IP a unei regiuni care nu este disponibila pentru inregistrare, va fi afisat un avertisment si procedura nu va fi finalizata. In acelasi timp, lista tarilor interzise in sine nu este indicata pe site.

Verificarea este obligatorie si este necesara dupa efectuarea primei cereri de retragere. Trebuie sa trimiteti o fotografie a documentelor pentru a va confirma identitatea si adresa. Confirmarea datelor personale se numeste identificare (verificare) in casele de pariuri si este ceruta de licenta existenta. Pentru aceasta sarcina, veti avea nevoie de un pasaport, carte de identitate sau orice alt document care poate confirma adresa de resedinta si datele personale.

Puteti incepe sa jucati dupa inregistrare, cerinta de a identifica utilizatorul este prezentata atunci când incercati sa faceti prima retragere. In contul dvs. personal, trebuie sa incarcati fotografii ale documentului, care vor fi lizibile si de inteles. In cel mult o zi, contul va fi confirmat si va fi permis sa retraga fonduri.

La completarea câmpului de inregistrare, vizitatorul site-ului trebuie sa indice:

 • Numele si prenumele;
 • pseudonim;
 • e-mail;
 • Numar de telefon;
 • parola;
 • alegeti o moneda pentru efectuarea tranzactiilor monetare;
 • sunteti de acord sa utilizati pariul gratuit de bun venit.

In Contul personal al Favbet sport, utilizatorul poate indeplini mai multe functii:

 • studiaza istoria pariurilor plasate anterior;
 • adresati o intrebare serviciului de asistenta;
 • vizualizati noi oferte de bonus;
 • efectuati modificari la datele personale.

Va puteti crea un cont la Favbet UK facând clic pe linkul Inregistrare. Formularul de inregistrare include date standard de contact si date personale pentru astfel de cazuri.

Orice utilizator care doreste sa plaseze un pariu poate folosi o singura adresa de site Favbet.bg, care este accesibila din orice tara. Administratia nu restrictioneaza accesul la resursa pentru anumite state.

Licenta oficiala permite companiei sa opereze in toata lumea, deschizând piete externe. In acelasi timp, in unele state in care este nevoie de propria licenta, furnizorii pot fi intr-adevar instruiti sa restrictioneze accesul rezidentilor la site-urile de jocuri de noroc.

Casa de pariuri Favbet opereaza sub o licenta care este acceptata in majoritatea tarilor lumii, prin urmare este rareori blocata. In tarile in care se aplica conditii speciale de licenta si este necesara permisiunea locala, site-ul poate fi blocat cu adevarat. Dar asta se intâmpla destul de rar.

Pentru utilizatorii noi de case de pariuri sunt oferite bonusuri la depunere, care sunt activate la momentul primei reincarcari, cu conditia sa fie folosit un cod promotional. Poti alege bonusuri pentru sport, oricum vor aduce bani pentru un cont suplimentar.

Compania de pariuri Favbet ofera clientilor doar inregistrarea prin e-mail, care trebuie confirmata.

Casa de pariuri pentru clientii mobili ofera doar un site portabil care a primit majoritatea functiilor. Cu ajutorul acestuia, sunt disponibile pariuri, inclusiv cele „live”, impreuna cu reincarcarea soldului fara a va conecta prin intermediul unui computer. Nu se vor putea gasi programe pentru niciun sistem de operare, deoarece compania nici macar nu intentioneaza sa le dezvolte.

Știri relevante