Menu

Instaleaza noua aplicaţie de la Sportingbet

Instaleaza noua aplicatie de la Sportingbet

Ce avantaje ai când joci online la pariuri sportive

Unul dintre marile avantaje ale pariurilor on line îl reprezintă faptul că se poate paria de pe mobil. Având în vedere că pentru un parior contează foarte mult condiţiile în care poate paria de pe telefon, tabletă sau alt dispozitiv mobil, SPORTINGBET a lansat propria aplicaţie pentru pariurile de pe mobil. Ea se găseşte doar în AppStore, pentru ca GooglePlay nu acceptă aplicaţii pentru pariuri sportive. Însă acest lucru nu împiedică persoanele care au un telefon sau un dispozitiv Android, pentru că se poate paria fără nicio problemă direct din browserul telefonului.

Pentru cei interesaţi, aplicaţia SPORTINGBET se găseşte în ITUNES în categoria SPORTS, are o dimensiune de 95, 2 MB şi este disponibilă în mai multe limbi, printre care şi limba română. Aplicaţia este compatibilă cu IPHONE, IPAD şi IPOD, iar ca şi o cerinţă minimă, sistemul IOS să fie minim 9, 0.

De ce să foloseşti aplicaţia mobilă Sportingbet

Folosind aplicaţia pe mobil a celor de la SPORTINGBET, puteţi paria zilnic pe mai mult de 8000 de pieţe. Pariurile live sunt şi ele disponibile pentru toate ligile de top din Europa, iar transmisiunile live video sunt disponibile şi ele. Aplicaţia este securizată, astfel ca toate datele şi tranzacţiile sunt în siguranţă.

Paginile se încarcă rapid, pariurile sunt plasate fără probleme, iar la pariurile live timpul de aşteptare etse asemănător cu cel al pariurilor plasate de pe calculator. Important este însă să ai o conexiune bună la internet pentru a decurge totul perfect atunci când pariezi la SPORTINGBET folosind aplicaţia mobila.

Aplicaţia mobilă de la SPORTINGBET se poate folosi şi pentru IOS şi pentru sistemul de operare Android.

În cazul sistemului de operare IOS, aplicaţia se va descărca rapid, apoi trebuie introduse username-ul şi parola şi puteţi paria pe ce evenimente doriţi.

În cazul sistemului de operare Android, trebuie mai întâi să intraţi în setările telefonului, la opţiunea „securitate”, şi să acceptaţi descărcarea de fişiere din surse externe. Acest lucru nu trebie să vă îngrijoreze, pentru ca aplicaţia mobilă SPORTINGBET este una sigură, securizată, depunerile şi retragerile fiind şi ele în siguranţă. Apoi, tot ce trebuie să faceţi este să confirmaţi descărcarea şi apoi să instalaţi fişierul.

 

Știri relevante