Menu

Instaleaza noua aplicatie de la Sportingbet

Instaleaza noua aplicatie de la Sportingbet

Unul dintre marile avantaje ale pariurilor on line il reprezinta faptul ca se poate paria de pe mobil. Avand in vedere ca pentru un parior conteaza foarte mult conditiile in care poate paria de pe telefon, tableta sau alt dispozitiv mobil, SPORTINGBET a lansat propria aplicatie pentru pariurile de pe mobil. Ea se gaseste doar in AppStore, pentru ca GooglePlay nu accepta aplicatii pentru pariuri sportive. Insa acest lucru nu impiedica persoanele care au un telefon sau un dispozitiv Android, pentru ca se poate paria fara nicio problema direct din browserul telefonului.

Pentru cei interesati, aplicatia SPORTINGBET se gaseste in ITUNES in categoria SPORTS, are o dimensiune de 95, 2 MB si este disponibila in mai multe limbi, printre care si limba romana. Aplicatia este compatibila cu IPHONE, IPAD si IPOD, iar ca si o cerinta minima, sistemul IOS sa fie minim 9, 0.

Folosind aplicatia pe mobil a celor de la SPORTINGBET, puteti paria zilnic pe mai mult de 8000 de piete. Pariurile live sunt si ele disponibile pentru toate ligile de top din Europa, iar transmisiunile live video sunt disponibile si ele. Aplicatia este securizata, astfel ca toate datele si tranzactiile sunt in siguranta.

Paginile se incarca rapid, pariurile sunt plasate fara probleme, iar la pariurile live timpul de asteptare etse asemanator cu cel al pariurilor plasate de pe calculator. Important este insa sa ai o conexiune buna la internet pentru a decurge totul perfect atunci cand pariezi la SPORTINGBET folosind aplicatia mobila.

Aplicatia mobila de la SPORTINGBET se poate folosi si pentru IOS si pentru sistemul de operare Android.

In cazul sistemului de operare IOS, aplicatia se va descarca rapid, apoi trebuie introduse username-ul si parola si puteti paria pe ce evenimente doriti.

In cazul sistemului de operare Android, trebuie mai intai sa intrati in setarile telefonului, la optiunea „securitate”, si sa acceptati descarcarea de fisiere din surse externe. Acest lucru nu trebie sa va ingrijoreze, pentru ca aplicatia mobila SPORTINGBET este una sigura, securizata, depunerile si retragerile fiind si ele in siguranta. Apoi, tot ce trebuie sa faceti este sa confirmati descarcarea si apoi sa instalati fisierul.

Știri relevante