Menu

Instrumentele de plata folosite la pariuri

Instrumentele de plata folosite la pariuri

Cea mai obisnuita metoda de plata este prin card de debit, dar este posibila si finantarea unui cont prin aproape orice metoda de plata legitima, recent poate fi utilizat chiar si Bitcoin. Cu majoritatea caselor de pariuri listate, puteti paria chiar si in numerar, fie prin depunerea si retragerea portofelului online printr-un magazin de pariuri sau prin utilizarea sistemelor de bonuri bazate pe numerar, cum ar fi PaySafeCard. Daca doriti un mod mai bun de a urmari tranzactiile dvs., puteti incerca, de asemenea, un sistem de portofel digital, cum ar fi PayPal, Neteller sau Skrill.

Dupa ce ai un cont finantat, trebuie doar sa gasesti pariul pe care doresti sa il plasezi si sa il adaugi la biletul de pariu (de obicei pe partea dreapta a ecranului). Selectati tipul de pariu pe care doriti sa il plasati, cum ar fi un pariu unic, un pariu multiplu, un pariu de acoperire completa (de ex. Lucky 15), prognoza etc., pentru mai multe, consultati ghidul nostru pentru tipurile de pariu. Selectati miza pe linie, amintiti-va daca aceasta este o miza pe mai multe linii pentru a multiplica miza unitatii cu numarul de linii pentru a obtine valoarea finala. In cele din urma, faceti clic pe „loc pariu” sau „pariati acum” si ati terminat.

Acum puteti alege sa va asezati si sa urmariti actiunea la pariuri sau streaming live sau chiar sa va ganditi sa incasati pariul mai devreme daca va ganditi la un castigator.

Retineti, vi se poate cere sa furnizati forme suplimentare de identificare pentru a va verifica varsta si starea rezidentiala. Acest lucru nu intarzie sa va inscrieti sau sa pariati, dar este posibil sa nu puteti retrage fonduri pana cand nu ati finalizat acest proces. Acest lucru este adesea la fel de usor ca trimiterea unui pasaport scanat sau a unui alt ID.

De cele mai multe ori daca depuneti folosind un card bancar care este inregistrat pe aceeasi adresa pe care ati dat-o la inregistrare, atunci verificarile de verificare sunt efectuate automat (proces cunoscut sub numele de cec de credit soft). Chiar daca sunteti verificat in acest mod, totusi vi se poate solicita furnizorului documente suplimentare pentru a preveni frauda. Aceasta este o cerinta legala si stipulata in licenta operatorilor, de multe ori se va intampla daca atingeti un prag de retragere sau incercati sa faceti un depozit mare sau retragere.

Știri relevante