Menu

Intarzierea si suspendarea pietelor de pariuri

Intarzierea si suspendarea pietelor de pariuri

Toate cash-out-urile au prevazuta o intarziere, de obicei nu mai mult de 30 de secunde. Acest lucru ii permite casei de pariuri sa vada daca piata de pariuri s-a schimbat si sa ia decizia daca sa plateasca sau nu. Chiar daca dati cash-out, casa de pariuri poate inca sa refuze sau sa suspende piata in timpul acelei ntarzieri. Daca se schimba cotele, atunci va poate da o alta valoare a cash-out-ului, pe care puteti sa o acceptati sau puteti sa o refuzati.

Nu va bazati pe faptul ca optiunea de cash out va fi tot timpul disponibila. Casele de pariuri pot sa suspende aceasta functie o perioada sau chiar permanent. Daca vreti sa acceptati suma oferita, incercati sa o faceti in timpul desfasurarii jocului. Daca vreti sa dati cash out pentru un pariu pe fotbal, de exemplu, si este o lovitura libera periculoasa, este foarte posibil ca piata de pariuri sa fie atunci suspendata, pana cand va fi cunoscut rezultatul acelei lovituri libere periculoase.

Pariatul live si transmisiunile live. Cash-out-ul merge mana in mana cu pariurile live si cu transmisiunile live. Marea majoritate a pariurilor retrase prin cash out sunt terminate sau sunt in joc. Functia de cash in este de asemenea disponibila la marea majoritate a pariurilor in desfasurare pentru sporturile importante.

Daca va ganditi sa folositi functia de cash out, atunci folositi pariatul live in avantajul vostru. Casele de pariuri furnizeaza statisitici si grafici care va pot ajuta sa luati o decizie obiectivabazata pe probabilitati.

Transmisiunile live va dau cel mai mare avantaj deoarece va permit sa observati schimbari care ar putea sa afecteze rezultatul si care nu apar in statisticile obisnuite. De exemplu, daca urmariti o transmisiune live a unui meci de fotbal, puteti vedea momentul cand jocul incepe sa se schimbe.

Daca v-ati plasat pariul folosind un token gratuit, bani bonus sau alte promotii, cum ar fi cotele imbunatatite, trebuie sa fiti foarte atenti atunci cand vreti sa dati cash-out.

Majoritatea pariurilor gratuite nu pot fi retrase prin cash-out, astfel ca daca folositi un pariu gratuit, nu il veti putea retrage prin cash out. Daca ati beneficiat de vreo oferta speciala, unii operatori probabil ca nu va vor lasa sa folositi cash-in-ul sau daca va lasa, o vor face la cotele originale, nu la cele imbunatatite.

In 99 % din cazuri, daca plasati pariuri folosind fonduri sub forma de bonus si incasati pariul mai repede, acest lucru nu va conta in ceea ce priveste cerintele parierii.

Știri relevante