Interpretarea datelor valoroase din jurnalul de pariuri

Aceste informatii isi merita greutatea fata de aur. Cand iti dai seama ce functioneaza pentru tine si ce, dimpotriva, scartaie, vei putea inlocui elementele negative si le vei lasa pe cele pozitive (si in mod ideal le vei dezvolta si mai mult). Datorita acestui fapt, va veti spori succesul si profiturile pas cu pas.

Jurnalul pariorului va va spune exact:

  • Ce face bani
  • Ce te face bani din contra

Este atat de simplu si de frumos in acelasi timp. Prin urmare, este socant cat de mare este un procent de pariori care ignora conducerea jurnalului.

Acum va puteti intreba cum naiba puteti analiza toate datele pe care le colectati. Din nou, nu aveti de ce sa va faceti griji, deoarece analiza acestor date este foarte simpla. Trebuie doar sa sortati in mod clar datele individuale, iar restul se vor face practic de unul singur. Daca doriti sa cunoasteti cateva statistici, pur si simplu cautati in coloana corespunzatoare, unde veti gasi tot ce aveti nevoie. Aflati ce jucatori si ce echipe castiga banii dvs. Veti gasi diverse nereguli in obiceiurile dvs. de pariere. Veti gasi elemente functionale si nefunctionale ale strategiei dvs. si asa mai departe.

Faceti ceea ce functioneaza si va face bani …

Naopak si invers, evita ceea ce pierde banii tai (sau mai bine, lucreaza din greu la acest factor si transforma-i in puterea ta, daca este posibil).

Daca poti invata in mod eficient din greselile din trecut, in timp vei deveni un parior profesionist, care este scopul tau final. Trebuie sa iti minimizezi punctele slabe si sa-ti dezvolti punctele forte. Exact asta va vor ajuta datele inregistrate in jurnalul pariorului. In acelasi timp, datorita conducerii sale, veti castiga un sentiment al ordinii, asa ca nu veti mai fi tentat (mai ales cand incercati sa compensati pierderile) sa pariati pe cei din afara, pariuri excesive si asa mai departe.

Amintiti-va ca trebuie sa continuati sa lucrati si sa lucrati la remedierea „zonelor cu probleme” care au un impact negativ asupra rezultatelor dvs. Jurnalul dvs. de pariuri va fi prietenul si ajutorul dvs. loial pe tot parcursul procesului. Exista pentru a va ajuta si a va ghida catre obiectivul dvs. Daca folositi pe deplin potentialul sau, veti fi o bucata uriasa mai aproape de a deveni un parior profesionist.

Știri relevante