Menu

Intra in pariul puls pentru adrenalina pe Gets Bet

Intra in pariul puls pentru adrenalina pe Gets Bet

Gets Bet este prima casa de pariuri online de la noi care introduce acest tip nou de pariu care este extrem de incitant mai ales ca el are o perioada scurta de valabilitate si castiguri foarte mari daca reusesti sa prinzi un asemenea pariu.

Pariul puls se adreseaza jucatorilor de live si nu este disponibil decat la partidele care au semnul specific in dreptul lor in oferta. Pariul puls se refera la marcarea unui gol intr-un interval de timp dat, care poate fi de 30 de secunde, 1 minut, 5 sau 10 minute.

Acest pariu are un farmec anume, castigul tau creste pe masura ce golul se marcheaza pe finalul intervalului. Practic cota pe care plasezi miza creste in timp real dupa ce plasezi pariul puls si cu cat se marcheaza pe finalul intervalului selectat cu atat castigul este mai mare. Cota poate fi una fabuloasa daca prinzi chiar in ultimele secunde din intervalul selectat, ca sa intelegeti cota poate ajunge chiar peste 10 in unele cazuri. Bucuria voastra va fi enorma sa vedeti ca se marcheaza pe finalul intervalului si ca incasati un castig asa mare, fata de un pariu live clasic care daca ai pus ca se marcheaza la o cota de 2.25 asa ramane pana se marcheaza sau nu.

Ei bine in cazul pariului puls de la Gets Bet nu este asa, cota si evident castigul cresc pe masura ce intervalul se aporpie de final si poate boooom il si prindeti chiar in ultimele secunde si va bucurati de un castig inzecit fata de un pariu live clasic.

Speram ca ati inteles ca aveti nevoie sa deschideti un cont de pariuri sportive pe Gets Bet, sa fie verificat si sa aveti bani depusi in cont pentru a putea plasa un pariu puls care, de ce nu sa fi si fie castigator de fiecare data cand il jucati.

Știri relevante