Menu

Intra pe Baumbet si dubleaza banii inca de la inceput

Baumbet, desi a intrat tarziu pe piata pariurilor din Romania, a avut o ascensiune rapida si s-a bucurat de popularitate in randul jucatorilor care aveau deja un portofoliu bogat de case de pariuri in gestiune. Printre jucatorii ce au aderat la Baumbet, ii putem numara pe cei care sunt vanatori de bonusuri si care de regula se folosesc la maxim de pachetele de bun venit.

Baumbet iti dubleaza banii depusi prin pachetul de bun venit. Suma maxima pe care o puteti obtine de la Baumbet este de 500 ron, insa pentru a va incadra la dublarea banilor cand va deschideti cont pe Baumbet, trebuie sa efectuati o depunere minima de 50 ron si apoi apasati butonul „ia bonusul acum” care se regaseste in contul vostru proaspat deschis.

Foarte interesant este aspectul ca Baumbet va lasa liberi sa utilizati bonusul si suma initiala depuna pe orice sectiune spre deosebire de alte case unde sunt indicatii mai stricte in privinta pietelor unde se poate utiliza bonusul. La capitolul conditii de rulaj pentru acest bonus, va putem spune ca nu trebuiue rulat mai mult de o singura data insa la cote bine specificate in regulamentul pachetului de bun venit.

Pentru a dubla banii pe Baumbet veti avea nevoie de 3 pasi simpli de parcurs, pasi ce coincid practic cu procesul de inregistrare si creare cont. Practic in maxim 10 minute va puteti bucura de produsele si serviciile Baumbet cu tot cu banii dublati. Nu va trebuie decat sa aveti o adresa de mai valida pe care s-o folositi la deschierea contului, un instrument de plata fie el card bancar sau portofel virtual si o suma de bani minima prin care sa va calificati pentru dublarea banilor.

Apoi ce va ramane de facut este sa urmati procesul de verificare a contului si sa va bucurati din plin de dublul sumei depuse in cont initial.

Știri relevante