Menu

Intra si tu in febra pariurilor sportive pe sport bet arena

Intra si tu in febra pariurilor sportive pe sport bet arena

Jucatorii noi pot alege una dintre numeroasele Optiuni bonus pentru conturi noi disponibile pe Sports bet challenge. Optiunea implicita – si cea cu care cei mai multi jucatori ajung sa ramana pentru ca este atat de buna – este Bonusul Super 30% de economisire.

Bonusul de 30% Super Saver va ofera preturi de stil -107 la toate pariurile pe sporturile majore de fotbal, baschet, baseball, hochei, box si tenis. Aceasta este o reducere de 30 la suta de la pretul standard -110, care poate aduce economii foarte importante si devine si mai bun atunci cand vedeti ca ofera si plati imbunatatite pe toate adresele.

Unul dintre punctele tari ale Sportbet este promosul sau unic de bonusuri pentru sportive Bitcoin. In timp ce alte rezervari online va vor oferi un bonus generos de bun venit sau rambursare la anumite pariuri, acest site de pariuri merge dincolo si dincolo cu trei promosuri. Iata mai multe informatii despre aceste oferte bonus.

In plus, au o multime de promotii pentru jocurile lor de cazino pe care le poti consulta. Unele dintre acestea sunt rotiri gratuite, cupoane de joc, promosuri pentru jackpot si promos de poker (bataie proasta, fara garantii de taxe si puncte de recompensa la poker).

Colectarea castigurilor este la fel de simpla si sigura ca depunerea la Sportbet. Pariorii sunt incurajati sa solicite plata, folosind aceeasi metoda cu care au depus. Daca doriti sa utilizati o metoda de plata diferita, Sportbet va incerca sa raspunda cererii, dar va puteti confrunta cu taxe de administrare suplimentare. In functie de metoda dvs. de plata, transferurile de numerar sunt procesate de la 9:00 AM si pana la 23:00, sapte zile pe saptamana.

Știri relevante