Menu

Introducere in Badugi un poker mai putin popular jucatorilor

Introducere in Badugi un poker mai putin popular jucatorilor

La suprafata, Badugi pare a fi foarte simplist, totusi exista multe dezbateri in randul jucatorilor cu privire la cea mai eficienta perspectiva asupra jocului si mainile si situatiile cu care ar trebui sa ne uitam sa ne implicam in prima runda de pariuri. Pana acum, in discutiile noastre, am intrat in detaliu in jocul pat badugis initial, tri maini si extrageri cu doua carti. Am prezentat care sunt situatiile avantajoase pentru noi si cele pe care ar trebui sa le evitam si, in acest numar, vom pune totul impreuna cu o strategie de deschidere implicita.

  • aici se poate vedea in 10 minute despre ce este vorba cu acest tip de poker despre care nu multa lume stie ca exista, insa pare interesant de jucat.

Deci, din prima pozitie ar trebui sa impaturim un badugi pat-jack? Cu exceptia cazului in care badugi are un badugi bun de trei carti dedesubt, precum QHeart Suit 6Club Suit 3Diamond Suit 2Spade Suit care intr-adevar pare cel mai bun. Cu cateva probleme in urma, ne-am uitat la pericolele de a juca un badugi slab incasabil, cum ar fi QHeart Suit 10Club Suit 8Diamond Suit 2Spade Suit din pozitia timpurie.

Cand deschidem cu o regina badugi vom da peste un jack sau mai bine in jur de 13,7 la suta din timp si cu un jack sau mai bine vom ajunge intr-un zece sau mai bine aproximativ 8,9 la suta din timp. Aceste probabilitati sunt oarecum mari, avand in vedere faptul ca vom paria de multe ori actiunea cu un procent de zero la suta si foarte putine sau deloc sanse sa facem o mana mai buna.

In plus, ghivecele cu mai multe cai sunt, de asemenea, daunatoare pentru badugis jack si queen; in timp ce s-ar putea sa avem o cantitate decenta de capital „cald / rece” intr-o confruntare in trei directii, avem, de asemenea, o multime de cote implicite inversate cu aceste participatii.

Ni se ofera doar un badugi de zece sau mai bine in jur de 1,9 la suta din timp, astfel vom umple golul cu multe participatii tri. Orice sapte sau mai mult tri merita o optiune deschisa, precum si cele mai fine, cu trei carti, care au capacitatea de a reduce eficient. Este important ca optiunea cu trei carti sa fie neteda dedesubt in cazul in care trisul mai bun va va chema sau va va ridica din nou. De exemplu, impotriva 4Club Suit 5Heart Suit 6Club Suit 2Diamond Suit 3Heart Suit 8Club Suit are aproximativ 42% echitate, in timp ce 2Diamond Suit 7Heart Suit 8Club Suit are doar aproximativ 37%.

Din prima pozitie, unii jucatori au sustinut deschiderea reginei ridicate sau mai bune badugis si deschiderea sapte trisuri inalte doar atunci cand sunt foarte netede dedesubt. Acest interval ar fi prea greu in badugis cu cote implicite inversate si ne-am juca doar in jur de 10% din maini, ceea ce nu este suficient pentru un joc cu un singur castigator.

Cu deschiderile sugerate descrise mai sus, jucam in jur de 13-14 la suta din maini si, in general, acest amestec de exploatatii va functiona mai bine impotriva pat badugis si in ghivece cu mai multe cai.

Știri relevante