Menu

Învaţă în 10 minute cum să gestionezi banii la Texas Holdem

Invata in 10 minute cum sa gestionezi banii la Texas Holdem

Pokerul este jocul de noroc?

Răspunsul scurt este da. Răspunsul lung este nu, cu un dar.

Texas Holdem crash course chiar şi cel mai mare jucător de poker nu este jocul de noroc.

Pokerul joacă în măsura în care nu poţi controla ce cărţi primeşti, ce cărţi va primi adversarul tău sau ce cărţi vor veni pe flop.

Dar puteţi controla când puneţi bani în oală.

Punând bani în pot doar atunci când situaţia este favorabilă pentru dvs. şi pliaţi când situaţia va este nefavorabila, puteţi câştiga bani pe termen lung jucând poker.

Este posibil să pierdeţi încă pe termen scurt din cauza acelor elemente incontrolabile. Dar dacă luaţi în mod regulat decizii mai bune decât majoritatea adversarilor, veţi câştiga mai mult decât probabil bani.

30 de secunde Texas Hold’em Strategie rezumată

Texas Hold’em este un joc despre puterea mâinilor. Doar cea mai bună mână castiga la confruntare. Deci, doriţi să planificaţi să aveţi cea mai bună mână la showdown înainte de a pune un singur ban în oală.

Totul începe atunci când ţi se împart cele două cărţi. Vrei să joci doar cele mai bune mâini posibile înainte de flop, deoarece acestea fac cele mai bune mâini după flop.

În general, vrei să joci în jur de 18-20% din mâinile tale la o masă completă de poker cu noua mâini. Nu pare multe mâini şi nu este, dar este cel mai bun mod de a arăta profit.

Hold’em-ul este adesea la fel de important în ceea ce priveşte mâinile pe care le pliaţi ca mâinile pe care le jucaţi. Dacă joci prea multe mâini, pur şi simplu nu vei putea profita. Veţi arunca prea mulţi bani cu mâinile slabe pentru a le face înapoi cu mâinile voastre bune. Deci, joacă bine. Strâns este corect.

Cum să învingi jucătorii medii din Texas Holdem

Jocurile Texas Hold’em pe care le găseşti în cazinou sunt, în general, foarte libere. Mulţi jucători de la cazino joaca 30% din mâini sau mai mult.

Când adversarii tăi joaca mâini slabe înainte de flop, ei fac mâini slabe după flop.

Mâinile slabe sunt mâinile cele mai bune, iar mâinile celei mai bune ale oponentului tău îţi vor face bani.

Forta mâinii Texas Holdem

Aminteşte-ţi obiectivul. Vrei să ai cea mai bună mână până când toate cele cinci cărţi ale comunităţii sunt scoase şi pariurile s-au încheiat.

Nu exista un răspuns clar cu privire la ce mână este suficient de bună pentru a lua la confruntare. Depinde întotdeauna.

Dar jucând strâns va veţi asigura ca veţi face mai multe mâini bune şi mai puţine mâini secundare

În timpul fiecărei mâini trebuie să ţineţi cont de cărţile care se afla pe tablă şi de posibilităţile pe care acestea le oferă.

Gândiţi-vă la ce tip de adversar jucaţi şi cum a evoluat mana.

Pokerul este un joc de informaţii. Fii un burete; imbiba-te cât poţi şi foloseşte-l în avantajul tău.

Cu pariul fără risc pentru jucătorii noi și plățile sporite pentru clienții existenți care s-au documentat aici https://pariubet.ro/recenzie/unibet/, Unibet are câte ceva pentru fiecare client. Promoțiile suplimentare de cazinou și codurile bonus exclusive vor recompensa în continuare utilizatorii care se bucură de o varietate de opțiuni de pariuri online.

Probabil că singurul lucru care lipsește este un program de recompense cu puncte de compensare pentru pariuri pe bani reali. Unele dintre celelalte case de pariuri sportive online din New Jersey au această caracteristică pentru a recompensa clienții activi.

Nu am găsit un cod promoțional Unibet pentru un bonus fără depunere la înscrierea la casa de pariuri sportive online. De asemenea, nu există un program de recompense care să poată genera bonusuri gratuite doar pentru pariuri pe site. Deci, singurele bonusuri fără depunere disponibile chiar acum la Unibet sunt plățile sporite menționate mai sus.

De asemenea, vă recomandăm să fiți cu ochii pe pagina de promoții pentru campanii speciale și cadouri din când în când. După ce vă conectați la Unibet, puteți accesa prezentarea completă a ofertelor bonus.

Știri relevante