Menu

Invata sa creezi un pariu combo pe oferta Unibet

Invata sa creezi un pariu combo pe oferta Unibet

Constructorii de pariuri combo sunt practic versiuni automatizate ale cererii, o facilitate de pariere care exista deja de ceva vreme pe Unibet. Pana in prezent, solicitarea propriilor cote pentru o combinatie unica de scenarii insemna sa fii nevoit sa contactezi casa de pariuri prin e-mail, chat live sau retele sociale, detaliind pietele exacte pe care vrei sa le combini. Desi facilitatea de solicitare a cotelor este extrem de utila, partea negativa este ca aveti nevoie de timp in avans pentru a solicita si astepta un raspuns, acest lucru devine, de asemenea, nepractic daca doriti sa comparati preturile mai multor optiuni de pariere diferite.

Pentru meciurile de fotbal, unde se fac peste 90% din cererile de pariere, puteti sari peste omul de mijloc si sa va construiti propriile pariuri automat, economisind timp si oferindu-va mai multe oportunitati de a contrasta diferite piete. Exista cateva site-uri gen Unibet care ofera aceasta caracteristica, dar mai jos ma concentrez pe ceea ce cred ca este cel mai bun constructor de pariuri disponibil, Unibet. Cu toate acestea, principiile tuturor constructorilor de pariuri combo sunt aproximativ aceleasi. Mai jos puteti gasi detalii despre cum sa construiti pariuri, cum sunt create cotele si daca preturile au o valoare buna.

Construirea unui pariu este usoara atunci cand se utilizeaza o caracteristica dedicata. Este demn de remarcat faptul ca unele versiuni, cum ar fi Coral’s, sunt limitate la mobil, desi in majoritatea cazurilor aceasta este platforma pe care cel mai probabil ati dori sa plasati aceste tipuri de pariuri.

In prezent, aceasta caracteristica este limitata la fotbal, cu Unibet aceasta este deschisa pentru toate fotbalele, dar la alte case de pariuri merita sa verifici ligile si evenimentele aplicabile. Dupa ce ati gasit o piata de calificare, puteti incepe sa va construiti pariul.

Construirea pariului implica amestecarea mai multor piete pentru a crea o combinatie unica de doua sau mai multe scenarii care trebuie sa se intample pentru ca pariul dvs. sa castige. Acesta ar putea fi rezultatul meciului, numarul de carti, numarul de cornere si jucatorul de marcat, de exemplu.

Dupa ce ati selectat optiunile, vi se va oferi un pret instantaneu de cote. Apoi puteti schimba elementele pariului daca doriti, adaugand, eliminand selectii sau schimband valorile pe masura ce doriti sa vedeti cum afecteaza pretul.

Cand sunteti multumit de predictia dvs., pur si simplu stabiliti o miza si plasati pariul asa cum ati face orice alt pariu.

Constructorii de pariuri combo va permit sa combinati diverse piete de la acelasi eveniment, cunoscute sub numele de contingente conexe. Pariurile aferente sunt orice piete care pot influenta rezultatul unei alte piete.

Știri relevante