Menu

Invata sa faci pariurile mai des la Excelbet

Invata sa faci pariurile mai des la Excelbet

Excelbet poate fi afisat in 2 moduri diferite: fractii sau zecimale. Majoritatea oamenilor vor fi obisnuiti sa vada cotele ca fractii (de ex. 2/1). Dar pot fi afisate si ca zecimale (de ex. 3.0)

Limitele de pariere

Excelbet sunt slabe aici in raport cu alte case de pariuri. Sume maxime care pot fi castigate (excluzand miza) de catre un client in pariurile unei zile, indiferent de miza, sunt de 500.000 lire sterline, cu maximele mai mici la sporturi mai putin obisnuite.

Tipuri de pariuri

Datorita faptului ca este una dintre cele mai importante case de pariuri din jur, Excelbet se asigura ca isi pastreaza cotele in varful pietei. Ofertele lor cu privire la sporturile britanice, cum ar fi fotbal, rugby, golf si curse de cai sunt, probabil, cele mai bune din jur. Selectia lor de evenimente sportive de pe piata este buna, fotbalul avand oferte mai obscure, inclusiv rezervari, colturi si cantitate suplimentara de timp, desi selectia de pariuri pentru sporturi de peste mari poate lipsi, in special cu sporturi bine urmarite precum NBA, acolo unde pare doar castigatori si scoruri pot fi pariati. Pariurile castigatoare sunt, de obicei, limitate la 250 de lire sterline si ofera „Super 6” la scorurile din Premier League.

Acoperire sportiva

Excelbet are o puternica acoperire sportiva si virtuala cu 38 de tipuri diferite de a paria. Consultati un A-Z pe site-ul lor.

Experienta in joc

Pariurile in joc ale Excelbet sunt aproximativ aceleasi ca majoritatea concurentilor. Dupa cum este detaliat, selectia lor de pariuri este vasta, oferind aproape orice puteti dori cu o serie de sporturi. Cu toate acestea, transmisia lor in direct este ceea ce ii lasa in jos. Desi nu toate casele de pariuri ofera streaming live extins, standout-urile fiind, Excelbet nu ofera nicio transmisie in direct, cu exceptia curselor de cai. Avand in vedere, alaturi de BT Sport, bratul lor de televiziune este unul dintre televizorii sportivi primari, inseamna ca lipsa lor de streaming este chiar mai dezamagitoare decat altii.

Live streaming

Transmiterea in direct este oferita pe Excelbet, dar este o alta zona in care raman in spatele altor case de pariuri. Miza minima pentru a urmari o intrecere sau un eveniment live este de 2 GBP

Știri relevante