Menu

Învaţă să foloseşti pariul de mărire în poker la o mână bună

Invata sa folosesti pariul de marire in poker la o mana buna

Cum se foloseşte pariul excesiv în poker

The What: cel mai de bază, un over-bet se referă la parierea unei cantităţi neobişnuit de mari de jetoane în raport cu dimensiunea potului. În general, orice pariu mai mare decât dimensiunea potului este considerat un over-bet.

De ce: În unele locuri adversarul tău va putea apela un pariu de dimensiune standard, dar va pleca la un pariu mai mare.

Unde: Pariurile excesive sunt cele mai potrivite pentru jocurile cu pila mare în care puteţi face pariuri mari în comparaţie cu dimensiunea potului.

Când: Deşi pariurile excesive pot fi folosite pe orice stradă, cel mai obişnuit loc pentru a paria excesiv este răul.

Cum să pariaţi în mod corect

În funcţie de situaţie, un pariu excesiv poate fi folosit ca un instrument puternic de blufare sau ca dezinformare pentru a-ţi face adversarul să te cheme cu mana pierdută.

Dar, datorită versatilităţii acestei mişcări, este extrem de important să înţelegem de ce faceţi acest pariu masiv.

Parierea excesivă ca bluff poate fi foarte atrăgătoare pentru începători, deoarece veţi câştiga potul un procent mare din timp. Problema este ca, atunci când sunteţi sunat, pariul dvs. enorm va va costa foarte mult.

Dimpotrivă, dacă încercaţi să atrageţi pe cineva într-un apel uşor, un mare pariu ar putea să-l sperie. Continuaţi să citiţi pentru a afla cum să pariaţi în exces în modul corect.

Cum să pariaţi în exces ca Bluff

Folosirea de pariuri mari pentru a-ţi împinge adversarii din poturi ar putea părea un spectacol grosolan de forţa brută, dar trebuie să fie mai calculat decât să închizi ochii şi să-ţi împingi jetoanele.

Şi, la fel ca orice mişcare de poker, rata de succes a pariului excesiv va depinde în mare măsură de capacitatea ta de a citi tendinţele adversarului şi puterea mâinilor. Acest lucru se datorează faptului ca doriţi să pariaţi în exces ca un bluff atunci când credeţi ca adversarul dvs. are mâini făcute cu putere medie.

Dacă crezi ca adversarul tău are un monstru, nu va conta cât de mare îţi faci pariul: El nu va plia. Pe de altă parte, dacă are o mâna slabă, va merge la un pariu de dimensiuni standard.

Una dintre cele mai frecvente şi mai eficiente modalităţi de a paria prea mult bluff-ul este într-un turneu, când poţi pune un adversar la o decizie pentru toate jetoanele sale.

Avertisment pentru începători: un lucru bun de reţinut este ca un pariu de dimensiuni standard va realiza de obicei acelaşi lucru ca şi un pariu mai mare, dar va va economisi bani atunci când adversarul va va chema. De aceea, pariul excesiv este cel mai frecvent utilizat pentru a încerca să obţineţi valoare atunci când aveţi curaj.

Parte dintr-o familie de 13 mărci specializată în servicii de jocuri de noroc, Unibet este un operator de jocuri și pariuri online deținut de Kindred Group, marca-mamă.

Oferind jocuri online new-age și facilități de pariuri, Unibet este unul dintre cei mai robusti operatori de pariuri e-sport din lume https://pariubet.ro/recenzie/unibet/.

Casa de pariuri este beneficiarul râvnitelor premii IGA precum Operatorul de pariuri sportive al anului (2014), Aplicația anului (2014), Operatorul de pariuri sportive online al anului (2015), Premiul pentru operatorul responsabil social (2016) și EGaming Review ( EGR) Premii pentru serviciile sale de jocuri responsabile și durabile.

Înființată de Anders Strom la Earl’s Court, Londra, Unibet și-a primit licența pentru a oferi servicii de pariuri în Marea Britanie în 1998. Până în 2000, și-a primit licența internațională de jocuri de noroc.

De-a lungul anilor, Unibet și-a extins operațiunile, a achiziționat Maria Bingo, a creat o aplicație mobilă și a început să ofere facilități de pariuri e-sport.

Astăzi, Unibet este prezent în 100 de țări și deservește 11 milioane de clienți.

Știri relevante