Invata sa folosesti pariul de marire in poker la o mana buna

Cum se foloseste pariul excesiv in poker

The What: cel mai de baza, un over-bet se refera la parierea unei cantitati neobisnuit de mari de jetoane in raport cu dimensiunea potului. In general, orice pariu mai mare decat dimensiunea potului este considerat un over-bet.

De ce: In unele locuri adversarul tau va putea apela un pariu de dimensiune standard, dar va pleca la un pariu mai mare.

Unde: Pariurile excesive sunt cele mai potrivite pentru jocurile cu pila mare in care puteti face pariuri mari in comparatie cu dimensiunea potului.

Cand: Desi pariurile excesive pot fi folosite pe orice strada, cel mai obisnuit loc pentru a paria excesiv este raul.

Cum sa pariati in mod corect

In functie de situatie, un pariu excesiv poate fi folosit ca un instrument puternic de blufare sau ca dezinformare pentru a-ti face adversarul sa te cheme cu mana pierduta.

Dar, datorita versatilitatii acestei miscari, este extrem de important sa intelegem de ce faceti acest pariu masiv.

Parierea excesiva ca bluff poate fi foarte atragatoare pentru incepatori, deoarece veti castiga potul un procent mare din timp. Problema este ca, atunci cand sunteti sunat, pariul dvs. enorm va va costa foarte mult.

Dimpotriva, daca incercati sa atrageti pe cineva intr-un apel usor, un mare pariu ar putea sa-l sperie. Continuati sa cititi pentru a afla cum sa pariati in exces in modul corect.

Cum sa pariati in exces ca Bluff

Folosirea de pariuri mari pentru a-ti impinge adversarii din poturi ar putea parea un spectacol grosolan de forta bruta, dar trebuie sa fie mai calculat decat sa inchizi ochii si sa-ti impingi jetoanele.

Si, la fel ca orice miscare de poker, rata de succes a pariului excesiv va depinde in mare masura de capacitatea ta de a citi tendintele adversarului si puterea mainilor. Acest lucru se datoreaza faptului ca doriti sa pariati in exces ca un bluff atunci cand credeti ca adversarul dvs. are maini facute cu putere medie.

Daca crezi ca adversarul tau are un monstru, nu va conta cat de mare iti faci pariul: El nu va plia. Pe de alta parte, daca are o mana slaba, va merge la un pariu de dimensiuni standard.

Una dintre cele mai frecvente si mai eficiente modalitati de a paria prea mult bluff-ul este intr-un turneu, cand poti pune un adversar la o decizie pentru toate jetoanele sale.

Avertisment pentru incepatori: un lucru bun de retinut este ca un pariu de dimensiuni standard va realiza de obicei acelasi lucru ca si un pariu mai mare, dar va va economisi bani atunci cand adversarul va va chema. De aceea, pariul excesiv este cel mai frecvent utilizat pentru a incerca sa obtineti valoare atunci cand aveti curaj.

Știri relevante