Menu

Invers D’Alembert este un sistem demn de luat in considerare

Invers D’Alembert este un sistem demn de luat in considerare

Daca sunteti in cautarea unui sistem de pariuri care sa minimizeze pierderile potentiale si sa maximizeze profiturile potentiale in acelasi timp, Invers D’Alembert este un sistem demn de luat in considerare. Foarte simplu de utilizat, acest sistem a fost mult timp popular printre jucatorii de pariuri. Este un sistem de pariuri cu progres pozitiv, ceea ce inseamna ca miza dvs. este crescuta dupa un pariu castigator si redusa dupa un pariu pierdut.

Sistemul Invers D’Alembert este in esenta reversul Invers D’Alembert, care este un sistem de progresie negativa. Mai jos va oferim cateva detalii de baza despre sistemul respectiv. Ambele sisteme sunt folosite cel mai bine pentru acelasi tip de pariuri, si anume chiar pariu pe bani in cazinou. Din punct de vedere tehnic, acestea pot fi implementate pe orice pariu chiar pe bani, dar ruleta, craps, blackjack sau baccarat sunt cele mai bune optiuni.

Pe aceasta pagina explicam in detaliu Invers D’Alembert, acoperind exact modul in care poate fi implementat. De asemenea, ne uitam la avantajele si dezavantajele utilizarii acestuia.

Despre sistemul Invers D’Alembert

Originalul D’Alembert a fost numit dupa un matematician francez, Jean-Baptiste le Rond d’Alembert, care credea ca o moneda devine din ce in ce mai probabil sa aterizeze pe capete cu cat aterizeaza mai des pe cozi. Aceasta credinta a fost incorecta, dar a fost efectiv baza sistemului original D’Alembert care, ca sistem de pariuri pe progresie negativa, implica cresterea mizei dupa un pariu pierdut.

Teoria din spatele D’Alembert este ca este mai probabil sa castigi in urma unui pariu pierdut si, prin urmare, poti castiga mai mult pe pariurile castigatoare decat pierzi pe pariurile tale pierzatoare prin cresterea mizelor tale atunci cand pierzi. Acest lucru ar putea parea logic si, intr-adevar, sistemul poate functiona cu succesiunea corecta de rezultate. Cu toate acestea, este in cele din urma defect, deoarece o lunga secventa de pariuri pierdute poate deveni foarte costisitoare si va poate costa costul. Chiar daca ulterior mergi pe o serie lunga de victorii, este foarte putin probabil sa-ti recuperezi pierderile in totalitate.

In schimb, o serie de pierderi indelungate folosind Invers D’Alembert este probabil sa fie relativ ieftina. O serie lunga de victorii, pe de alta parte, poate fi foarte profitabila.

Ar trebui sa utilizati acest sistem?

Datorita dezavantajelor acestui sistem, nu am merge atat de departe incat sa spunem ca il recomandam. De fapt, nu va recomandam niciun sistem de pariuri, deoarece niciunul dintre ele nu va mareste sansele de castig. Totusi, pot fi amuzante, daca sunteti sensibil cu ei, deci nu va sfatuim sa ignorati complet aceste sisteme. Iar Invers D’Alembert are unele beneficii. Va poate ajuta sa va gestionati bankroll-ul daca respectati regulile fara abatere, deoarece nu veti continua sa urmariti pierderile atunci cand va aflati intr-o serie proasta. Totusi, tot trebuie sa fii disciplinat.

Un sfat pe care l-am oferi daca veti utiliza acest sistem este sa stabiliti o miza maxima. Daca castigi suficiente maini pentru a ajunge la acea miza maxima, atunci ar trebui sa te opresti si sa o iei de la capat, sau cel putin sa iti reduci semnificativ miza. In acest fel, va puteti asigura ca nu veti incepe sa dati inapoi prea mult din ceea ce ati castigat daca aveti norocul de a participa la o serie de castiguri decente.

Știri relevante