Menu

Isoftbet un fornizor de sloturi ale caruri jocuri platesc

Isoftbet un fornizor de sloturi ale caruri jocuri platesc

Cu sediul la Londra, dar cu birouri in Luxemburg si licente de la Alderney, Belgia si Marea Britanie, iSoftBet sunt una dintre acele sloturi moderne si firme de jocuri care pare sa apara pe radarul tuturor cand vine sezonul expozitiei. iSoftBet ofera acum jocuri de cazino online si mobile pentru unele dintre cele mai mari companii de jocuri de noroc din lume.

In timp ce noile oferte au vazut multe titluri de marca precum Rambo si Beverly Hills 90210 aparute, este capacitatea companiei de a acoperi toate bazele care l-au vazut progresand. Un cazinou de socializare Facebook, „Crazy Slots”, profita de nebunia de jocuri sociale, in timp ce o legatura cu operatorul scandinav Vera & John a vazut si jocuri lansate pe Facebook.

Compania a primit o licenta de catre Alderney Gambling Control Commission in 2013 – una dintre cele mai importante jurisdictii ale jocurilor de noroc din lume – si o licenta de jocuri din Marea Britanie a fost acordata in 2015 in conformitate cu noile legi.

Sloturile online si mobile ar putea constitui baza productiei iSoftbet, dar compania britanica ofera, de asemenea, suport complet pentru cazinourile online, precum si proiectarea unor jocuri de masa destul de nifty si video poker pentru a fi pornite.

Cateva sute de sloturi online si mobile ale iSoftBet pot fi (aproape) impartite in doua tabere: frumusetile moderne, 3D precum Wisps si Ambiance – parte a „Lounge Collection” si cateva titluri de marca de top produse in tandem cu jucatorii de la Hollywood.

2014 si 2015 au fost ani mari pentru lansarile de sloturi pentru iSoftBet, prima data 24 de jocuri care au lovit cazinourile, apoi Wisps si Neon Reels fiind lansate pentru mobil si desktop.

In loc sa adune victorii, jucatorii alearga cu ceasul la fiecare castig. Odata ce ceasul ajunge la zero, runda bonus incepe. Si aici este interesant: in loc de un vechi bonus „Pick Me” plictisitor sau de rotiri gratuite, jucatorii au sansa de a-si injecta anumite abilitati in bonusurile lor, alegand teroristii pe o alee. Cu cat trageti mai mult cu succes, cu atat mai mult bani castigati

Wisps a indicat in special locul in care se afla iSoftBet: parte a colectiei de jocuri „Lounge”, Wisps este la pachet cu grafica neon, sunete ambientale si joc inovativ, precum 243 de moduri de a castiga, salbatice „sarituri” aleatorii in bonusul de rotiri gratuite si mulinete salbatice care decoleaza ca artificii la intamplare in timpul jocului.

In mod similar, Ambiance, lansat cam in acelasi timp, foloseste cele mai recente grafice 3D pe tablete si include o runda de rotiri gratuite care declanseaza odata ce jucatorii „colecteaza” destui Scatters. Este corect sa spunem cand este vorba despre sloturile Flash si HTML5, iSoftBet sunt chiar acolo cu cele mai bune dintre ele.

Știri relevante