Jackpot Rango joaca la slot pentru un castig cameleonic

Jackpot Rango joaca la slot pentru un castig cameleonic

Este intotdeauna bine sa intalnesti un joc de slot progresiv cu varianta destul de scazut, unul care vine cu un procent de plata foarte respectabil si, avand in vedere acest lucru, am dori sa va prezentam jocul de sloturi Jackpot Rango, care a fost proiectat de ISoftBet si este disponibil pentru a juca pe multe site-uri de cazino diferite.

Acest slot este unul pe care aveti sansa de a castiga un jackpot progresiv urias si, in plus fata de fiecare jackpot in crestere, puteti sa va invartiti in niste castiguri castigatoare ale jocului de baza de dimensiuni modeste sau sa declansati si un set potential imens de plata de rotiri gratuite !

Jocul de sloturi Jackpot Rango este un slot cu mai multe denumiri si, ca atare, il puteti juca, desigur, la un nivel de miza care se potriveste stilului dvs. de joc si, desi numele acestui slot nu va ofera o idee despre tema sa, mai bine spunem va vine cu o tema mexicana de care s-ar putea sa va bucurati!

Jocul bonus de rotiri gratuite se poate dovedi a fi un joc bonus cu plata foarte mare datorita modului in care simbolurile salbatice joaca si platesc in timpul acelui joc bonus. Mai intai va trebui sa obtineti trei dintre simbolurile scatter care se invart cel putin pentru a fi premiate cu jocul de rotiri gratuite si cand rotiti numarul necesar pentru a declansa caracteristica, vi se acorda 10 rotiri gratuite.

Orice combinatie castigatoare care contine un simbol wild jucat in timpul jocului bonus de rotiri gratuite creste valoarea platii cu x2, doua dintre aceste simboluri in orice rotire gratuita rotita in combinatie castigatoare mareste plata cu x4 si trei dintre ele intr-o combinatie castigatoare in timpul jocul bonus creste platile cu x8.

Un lucru pe care merita sa-l stiti despre acest slot este ca, jucand rotiri maxime de pariu, aveti un procent de plata asteptat pe termen lung de 94,60%, totusi, jucand rotiri de pariere non-maxime, RTP-ul scade la 94,30%!

Jackpot Rango este un joc de sloturi 3D cu cinci role, cu 25 de linii de plata nefixate si un jackpot progresiv. Desi ofera optiuni de pariere la preturi accesibile pentru un jucator mai casual, retineti ca pariul maxim de 10 monede pe linie este necesar pentru a declansa jackpotul progresiv. Acest lucru inseamna ca pariul minim necesar pentru a fi eligibil pentru a castiga jackpot-ul este de 2,50 USD pe rotire, ceea ce este destul de ridicat in functie de standardele progresive, mai ales avand in vedere ca Jackpot Rango foloseste un fond de premii progresiv mult mai mic decat alte titluri de renume precum Mega Moolah de la Microgaming.

Știri relevante