Menu

Jetoane de aur betano forum

jetoane de aur betano forum
În ciuda unui cazinou live surprinzător de bine aprovizionat, Betano nu este cunoscut să acorde o atenție deosebită fanilor cazinourilor live cu promoții și bonusuri. Ei bine, toate acestea sunt pe cale să se schimbe. Prin cel mai nou bonus de cazinou Jetoane de aur la Betano, jucătorii pot obține mai multă valoare pentru dealer live decât oricând!

Cum functioneaza Jetoane de aur betano

În primul rând, trebuie să subliniem că această ofertă este disponibilă doar pentru clienții noi care nu au mai pariat pe cazinoul live până acum. De asemenea, trebuie să fii fie din Irlanda, fie din Marea Britanie pentru a participa. O poți face o singură dată, iar depunerile în portofel electronic nu sunt eligibile pentru a profita de bonus.

Tot ce trebuie să faci pentru a participa este:

  • Optează pentru bonusul Jetoane de aur la pe pagina de promoții Betano Casino
  • Depuneți și pariați 50 ron pe orice joc de cazinou live eligibil

Jocurile de cazinou eligibile includ majoritatea jocurilor de cazinou live cu ruleta Playtech și blackjack. Câteva emisiuni de jocuri precum Spin a Win și Adventures Beyond Wonderland contează și ele.

Pariați pe 50 ron și veți primi 20 de jetoane de aur Betano!

Ce sunt jetoanele de aur și cum funcționează?

În esență, jetoanele de aur sunt o monedă specială pe care o puteți folosi pentru a paria în loc de moneda obișnuită. Aveți 20 dintre ele pentru a le folosi în orice joc de cazinou live eligibil, care sunt aceleași cu cele menționate mai sus.

Fiecare chip de aur este evaluat la 25p. Primiți 20 dintre ele, dar trebuie utilizate în termen de 7 zile de la creditarea contului dvs. (ceea ce se întâmplă de îndată ce îndepliniți cerința.)

Cea mai bună parte? Orice câștig pe care îl obțineți de la Jetoane de aur las vă sunt creditate instantaneu, în numerar. Valoarea cipului în sine nu este returnată, dar nu sunt implicate cerințe de pariere! În esență, primești 25 ron pentru a paria gratuit pe un cazinou live – sloturi betano!

Este la fel de bun ca bonusurile de cazinou live dacă te poți califica pentru a participa pe Betano

Jetoane de aur la Roulette este un joc de masă care vă permite să câștigați premii mari. Această variantă a jocului de cazinou clasic oferă diferite dimensiuni de jetoane, variind de la 0,10 la o mie. Trebuie să alegeți numărul în care credeți că va ateriza mingea și să plasați pariul pe acest număr. Odată ce mingea se oprește la una dintre pungi, îți vei putea răscumpăra câștigurile. Există multe moduri diferite de a câștiga. Jucând jetoane de aur este o modalitate excelentă de a-ți crește șansele de câștig.

castiga jetoane de aur la betano

În primul rând, puteți plasa un pariu cu doar 10 cenți. Un singur număr va produce o plată de 35:1 dacă rezultatul este par. Când un jet de aur este aruncat, o roată multiplicatoare va determina plata, care se va baza pe numărul câștigător. Multiplicatorul va fi setat la 50x, dar acest număr este rareori mai mare. Cu cât multiplicatorul este mai mare, cu atât poți câștiga mai mult.

O altă modalitate de a câștiga la Jetoane de aur la Roulette este să plasezi pariuri secundare. Jocul nu are linii de plată definite, așa că șansele de câștig sunt mari. Jocul vă permite să pariați pe 37 de numere și culori diferite. Plata va fi acordată atunci când mingea aterizează pe unul dintre numerele selectate sau pe o anumită culoare. De asemenea, puteți face pariuri secundare, care vă permit să pariați pe mai multe numere. Cel mai bun lucru despre Jetoane de aur la Roulette este că este compatibilă cu majoritatea dispozitivelor.

Citește și cum să joci blackjack de la Betano: https://pariubet.ro/betano-blackjack/.

Știri relevante