Menu

Jimi Hendrix, chitara canta, bani si rotiri sar din sloturi

Jimi Hendrix, chitara canta, bani si rotiri sar din sloturi

Bazat pe legendara legenda rock din anii 1960, al carei nume il poarta, slotul online Jimi Hendrix este un joc de sloturi online din ce in ce mai popular, care tocmai a platit doua jackpoturi cu sase cifre intr-o perioada de mai putin de doua saptamani, la scurt timp dupa lansarea sa New Jersey in 2016.

Slotul online a fost dezvoltat si proiectat de NetEnt cu licente de la Experience Hendrix, L.L.C. si filiala sa Authentic Hendrix, LLC, care administreaza catalogul complet de muzica Jimi Hendrix si drepturile de autor si marcile comerciale legate de artist. Este a doua transa din seria NetEnt Rocks dupa lansarea cu succes in 2015 a sloturilor video Guns N ’Roses. Slotul online Jimi Hendrix a fost lansat in aprilie 2016 si este prezentat acum pe o serie de platforme de cazino online din New Jersey, care prezinta jocuri NetEnt, inclusiv Golden Nugget, Betfair, Virgin, Caesars, SugarHouse, Tropicana, Mohegan Sun, Resorts si Borgata .

La mai putin de doua luni de la lansarea jocului, jucatorii de la cazinoul online Golden Nugget l-au lovit de doua ori pentru doua zile de plata masive. In primul rand, pe 14 iunie 2016, un jucator din New Jersey a transformat o rotatie de 5 USD intr-un jackpot de 100.760 USD care joaca slotul online Jimi Hendrix pe Golden Nugget. Mai putin de doua saptamani mai tarziu, pe 26 iunie 2016, jocul a fost lovit din nou pentru sase cifre pe Golden Nugget, intrucat un alt jucator din New Jersey a transformat o rotatie de 5 dolari intr-un jackpot chiar mai mare de 105.200 dolari.

Slotul online Jimi Hendrix prezinta trei randuri si cinci role de simboluri rock-psihedelice, inclusiv imagini ale celebrelor chitare Fender Jimi Hendrix Stratocaster si caricaturi ale legendarului Jimi Hendrix insusi cu 20 de linii de plata. Jocul recreeaza o experienta autentica Jimi Hendrix cu efecte sonore esantionate, care includ unele dintre cele mai populare riff-uri de chitara ale lui Hendrix si o coloana sonora care prezinta unele dintre cele mai cunoscute melodii ale artistilor, inclusiv Foxey Lady, Crosstown Traffic, Purple Haze si Little Wing.

Functiile suplimentare includ o functie bonus pick’em care ofera rotiri si credite gratuite, re-rotiri, inlocuiri salbatice si transformari salbatice.

Un comunicat de presa NetEnt despre lansarea slotului online Jimi Hendrix sustine ca jocul ofera jucatorilor „experienta completa Purple Haze, cu grafica iconica si muzica de la maestrul de chitara”.

Știri relevante