Jingle Spin sa vina clopoteii plini de rotiri gratuite

Jingle Spin sa vina clopoteii plini de rotiri gratuite

Odata cu sloturile NetEnt care se apropie de noi intr-o succesiune rapida, nu avem timp sa ne odihnim. La fel ca Mosul steampunk cu aspect ciudat care joaca in acest slot si ajutoarele sale chiar mai infioratoare, trebuie sa ne apucam de treaba. La smulgerea cadoului de Craciun deschis, ceva ni s-a parut imediat foarte familiar. Pentru cei dintre voi care ati fost in jur de cativa ani, mecanica acestui joc este un cadou mort.

Pentru a ne confirma teoria, am pus cele doua jocuri una langa cealalta si, cu siguranta, nu ne-a mai ramas indoiala in mintile noastre vazand asemanarile din tabelele de plati. Linii de plata, castiguri maxime si RTP, toate identice. Celalalt slot despre care vorbim, in cazul in care nu v-ati dat seama inca, este un vechi clasic numit EggOMatic care a fost lansat in 2013.

Pentru cei dintre noi care asteptam cu nerabdare o lansare originala este fara indoiala o dezamagire, dar pentru noii veniti, Jingle Spin este o oportunitate de a-i introduce intr-o lume antica. Nu putem spune ca suntem de acord cu cineva care pretinde ca EggOMatic este unul dintre cele mai bune sloturi NetEnt (poate ca a fost inapoi in perioada de glorie), dar cu siguranta este considerat un clasic care inca se joaca pana in prezent. Desigur, redarea sa s-a dovedit a fi destul de distractiva si ne-a amintit sa incercam cateva jocuri mai vechi din cand in cand in timpul sesiunilor noastre.

Jingle Spin este un slot video cu 5 role, 3 randuri, cu 20 de linii de plata si un RTP de 96,48%. Jucabil pe toate dispozitivele, jucatorii pot paria intre 0,20 € si 200 € pe rotire. Vine cu un tip de roata in joc care, la fiecare rotire individuala, poate sau nu sa adauge recompense deasupra rolelor. Aceste recompense, cunoscute aici sub numele de Baubles, merg pe mulinete pana cand cad in a cincea rotire a ciclului sau de viata. Baubles, care pot contine un premiu in bani, jocuri wild, victorii misterioase si rotiri gratuite, sunt declansate atunci cand un simbol wild apare aleatoriu mai jos.

Exista mai multe componente implicate care il fac sa fie atat de surprinzator de distractiv pana in prezent, in ciuda potentialului sau relativ scazut. In primul rand, aveti setul de role standard pentru a va supraveghea. Apoi, este roata si intrebarea daca va ateriza pe un Bauble sau nu, si daca da, care Bauble. Cand este activat (ceea ce se intampla frecvent), trebuie sa urmariti progresul premiului de mers pe jos in timp ce sperati sa se alinieze un salbatic. Rezultatul este un joc ocupat si captivant.

Din punct de vedere vizual, este o alternativa placuta la versiunea clasica cunoscuta pentru setarea sa din anii 50, cu pui obositi din fabrica de roboti. Jingle Spin are o grafica deosebita in stil desen animat, cu o fereastra decorata de Craciun, care serveste drept fundal. Un jingle chirpy este jucat impreuna cu cacofonia ajutoarelor, precum si alte efecte sonore subtile care ofera viata slotului.

Știri relevante