Joaca 21 la blackjack simulator pentru a bate casinourile

Cel mai important lucru de invatat despre jocul de blackjack, si nu pot sublinia acest lucru suficient, este sa invat strategie de baza. Strategia de baza a fost creata prin utilizarea unei simulari computerizate de milioane de maini de blackjack. Una dintre primele simulari de blackjack a fost realizata de Julian Braun de la IBM.

Practic, aceste simulari au aratat probabilitatea matematica de a imbunatati mana de blackjack sau de a-l invinge pe dealer, printr-o anumita strategie de joc. Cu alte cuvinte, spunandu-i jucatorului de blackjack ce actiune trebuie sa faca (lovit, impartit, dublu-jos, etc.) pentru fiecare combinatie de carti posibila.

Lucrul important de retinut este ca aproape toate regulile strategice de baza sunt incontestabile pe termen lung, natura finita a stiintei matematice dicteaza ca o anumita decizie de joc, bazata pe cartile jucatorului si pe cartea expusa a dealerului, va produce un rezultat previzibil dupa milioane. de maini de joc.

Este obligatoriu ca jucator de blackjack sa inveti aceasta strategie de baza, deoarece folosind-o, vei elimina avantajul normal de 5% sau mai putin procentual pe care il are cazinoul fata de jucatorul necalificat. Avand o strategie de baza, avantajul casei este de aproximativ 0,5%! Aceasta este mai mica de un procent de dezavantaj pentru jucator. Acesta este motivul pentru care blackjack poate fi unul dintre cele mai profitabile jocuri pentru a juca intr-un cazinou.

Strategia de baza variaza in functie de tipul de conditii de joc la care sunteti expus. Anume, cate punti care sunt in pantoful pe care il joci. Mai jos am enumerat regulile de baza ale strategiei pentru jocurile de pe o singura punte si pentru pantofii de punte multiple. Un alt fapt pe care trebuie sa-l subliniez este sa joc exact asa cum sunt enumerate mai jos.

Nu-ti schimba jocul in functie de o problema pe care o ai sau de o idee perceputa pe care o pierzi mereu atunci cand imparti ochii de exemplu. S-ar putea sa credeti ca pierdeti mai des decat castigati in anumite situatii strategice de baza, dar acesta nu este cazul pe termen lung. Singurul moment in care ar trebui sa diferiti de strategia de baza este in anumite circumstante in care numarati carti. Voi explica acest lucru mai detaliat in sectiunea de numarare a cardurilor de pe acest site web. Dar amintiti-va intotdeauna, chiar si cel mai priceput contor de carti va folosi in continuare strategia de baza pentru marea majoritate a deciziilor sale de joc.

Știri relevante