Menu

Joaca bingo la Unibet pentru a castiga 1000 rotiri gratis

Joaca bingo la Unibet pentru a castiga 1000 rotiri gratis

Pentru a revendica la bingo la Unibet pentru a castiga 1000 rotiri gratis, noii jucatori trebuie sa creeze un cont nou si sa depuna 50 ron pentru a primi un bonus suplimentar de 50 ron. Dupa ce ati revendicat tranzactia, va trebui sa pariati bonusul de doua ori pentru jocurile de bingo in termen de sapte zile, sau fondurile bonus si toate castigurile vor fi pierdute.

Este important sa retineti ca bingo la Unibet pentru a castiga 1000 rotiri gratis, pentru a indeplini cerintele de pariere ale bonusului de bingo Unibet, nu trebuie sa pariati mai mult de 30% din suma bonusului in acelasi timp. Deci, cel mai bine este sa va raspanditi pariul pe cateva alte jocuri decat sa incercati sa eliminati totul dintr-o data.

Optiunile de bingo ale jocurilor Unibet includ trei jocuri cu 75 de mingi si trei jocuri cu 90 de mingi, fiecare tematizata dupa un motiv sportiv pentru a se alinia la binecunoscuta oferta de pariuri sportive a operatorului. Exista jocuri care incep in fiecare minut, diferitele variante se rotesc intr-un program strict. Camerele difera unele de altele nu doar prin numarul de mingi, ci si prin preturile biletelor si premiile disponibile.

Preturile biletelor incep de la doar 0.50 ron pentru un bilet la sala Grand Prix, un joc cu 90 de mingi, care are un jackpot rapid in joc si premii in jurul valorii de 100 ron. Cele mai scumpe bilete sunt pentru cei care intra in Arena, care de multe ori are premii de pana la 600 ron si are functia „1TG”. 1TG inseamna „One to Go”, ceea ce inseamna ca, chiar daca nu va umpleti intreaga foaie si aveti doar „un numar de parcurs”, veti primi totusi o parte din premiu. Exista o multime de functii suplimentare ca aceasta care se schimba tot timpul, asa ca tineti cont de modul lista.

Intreaga suita de programe de bingo pentru jocuri Unibet este furnizata de dezvoltatorul de jocuri de cazino din Alderney, Relax Gaming. Parteneriatul a fost anuntat in 2015 si cele doua companii s-au bucurat de un parteneriat puternic de atunci, care a inclus dezvoltarea de jocuri unice, turnee si jackpot-uri progresive de bingo.

Relax Gaming, care face si o selectie de fantastice jocuri de sloturi online, este bine cunoscut pentru angajamentul sau de a crea titluri de inalta calitate si interesante pentru jucatorii din Marea Britanie. S-a ridicat la inaltimea reputatiei sale pentru creatia Unibet, oferind o experienta de joc simplu de utilizat, cu grafica neteda si efecte sonore atragatoare.

Știri relevante