Menu

Joaca cel mai bun poker pe Publicwin

Joaca cel mai bun poker pe Publicwin

Publicwin Poker este o sala de poker online foarte renumita si una dintre piesele emblematice de poker ale retelei de poker Microgaming (MPN).

Publicwin a intrat pe scena inca din 2016 si poate privi inapoi la mai mult de 2 ani de succes in industria de poker. De la lansarea sa oficiala in ianuarie 2016, Publicwin s-a stabilit ca unul dintre cele mai de incredere site-uri din industria de poker online.

Publicwin Poker insusi face parte din cea mai mare retea de poker din lume! In consecinta, Publicwin stimuleaza traficul uimitor si ofera una dintre cele mai mari varietati in jocuri si limite, precum si garantii uriase saptamanale in turneele de poker si freeroll-uri.

MPN este cunoscut pentru securitatea si fiabilitatea sa, impreuna cu promotiile minunate si oferta noastra fantastica personalizata Publicwin este o alegere excelenta pentru fiecare jucator de poker.

In iulie 2018, Publicwin Poker si-a lansat noul software Prima Poker, care este cea mai mare versiune de poker din istoria MPN si rezultatul anilor de munca pentru a ramane in fata concurentei.

Va rugam sa cititi recenzia noastra aprofundata Publicwin Poker, inclusiv software, trafic, concurenta, precum si rakeback, bonus si promotii Publicwin.

Ca una dintre cele mai importante piei de poker ale celei mai mari retele de poker online din lume, Publicwin ofera o varietate uriasa de jocuri si limite in numerar, precum si MTT, SNG si Spin si Gos la toate nivelurile de cumparare.

Software-ul Prima Poker este unul dintre cele mai noi si moderne software de poker din lume. MPN lucreaza de ani buni la ea. Ceea ce face software-ul Prima Poker atat de special sunt Ultra High Definition Graphics, noul sau replayer manual si optiunea direct feedbak, unde puteti comunica direct cu serviciul clienti Publicwin Poker.

Publicwin Poker ofera o mare varietate de jocuri precum Texas Hold’em, Omaha, Omaha Hi / Lo, 5 Card Stud, 7 Card Stud, Razz si 5 Card Draw plus propriul client de poker rapid numit Blaze Poker.

In plus, Publicwin garanteaza peste 4 milioane de euro in MTT-uri in fiecare luna! Sit si Gos, precum si foarte populare Spin si Gos, care se numesc Fish and Party Sit si Gos la Triobet si va ofera sansa de a castiga o avere in doar cateva minute sunt disponibile!

Știri relevante