Joaca Hexabingo la Unibet pentru premii cash saptamanale

Joaca Hexabingo la Unibet pentru premii cash saptamanale

Hexabingo este o versiune noua si inovatoare a bingo-ului de la Unibet. Inovatia in ceea ce priveste popularul joc de numere este adesea limitata. Am vazut cateva completari excelente, cum ar fi The Machine from Tombola, dar la fel au existat dezamagiri, inclusiv Bingo Blast de Pragmatic Play si Even Stevens de la Dragonfish. Hexabingo, din fericire, se incadreaza in aceasta din urma categorie, deoarece aceasta prima inventie de la Unibet ofera jucatorilor ceva distractiv si total diferit de ceea ce a fost inainte.

Acest nou joc are un aspect Blockbusters! Hexagonele intunecate alcatuiesc fundalul, in timp ce un logo Hexabingo neon straluceste puternic din stanga. Cand deschideti jocul pentru prima data, veti fi invitat sa va selectati „buy-in-ul” si un avatar. Buy-in-urile incep de la 50p, dar pot fi marite la 1 GBP, 2 GBP, 5 GBP, 10 GBP, 25 GBP, 50 GBP si 100 GBP. Cu cat miza este mai mare, cu atat este mai mare potentialul premiu oferit de casa completa. La 50p poti juca pana la 500 GBP, in timp ce sare la 100.000 GBP, daca esti suficient de nebun sa pariezi 100 GBP intr-un singur joc. Cu sinceritate, nu intelegem de ce Unibet a adaugat aceste pariuri uriase!

Pentru a face jocul mai distractiv, puteti selecta un avatar din selectia oferita. Dupa ce ati ales buy-in-ul si avatarul, sunteti aproape gata sa jucati. Urmatoarea etapa este ca Hexabingo sa determine cat de mult vei juca. Un set de sase sume de premii (variind intre x2 si x1000 pariul) sunt afisate pe ecran si acestea sunt apoi reduse la doua – minim si maxim. Computerul selecteaza apoi unul, care este cel mai adesea suma cea mai mica, ca premiu.

Hexabingo este un joc cu adevarat unic pentru piata de bingo si aplaudam inovatia aratata de Unibet. Este simplu de jucat si foarte distractiv. Fiecare joc iti ofera o sansa de 1 din 3 sa castigi si tu! Totusi, nu este totul perfect. Nu suntem dornici de optiunile de buy-in, deoarece cu siguranta nu este nevoie de pariuri de 10 GBP, 25 GBP, 50 GBP si 100 GBP. Banuim ca majoritatea oamenilor vor juca 50p pe joc si vor putea castiga doar pana la 500 GBP.

O alta problema este selectorul de premii. Da, acest lucru adauga ceva suspans procedurilor, dar se asteapta sa ajunga intotdeauna cu cea mai mica optiune posibila. Aceasta inseamna ca 99% din timp veti juca pentru 1 GBP daca pariati 50p. Aceasta inseamna ca casa ia intotdeauna 33% din oala in fiecare runda. O configuratie de chat ar fi frumoasa, asa cum ar fi o optiune de a te bucura de o sesiune de jocuri intre aceiasi jucatori. In general, desi aceasta este o inovatie interesanta pentru jucatorii de bingo online.

Știri relevante