Menu

Joacă poker la Unibet pe o platforma unică

Joaca poker la Unibet pe o platforma unica

Pokerul de la Unibet este cel mai bun din lume

Primul lucru pe care îl observaţi cel mai mult când verificaţi pentru prima dată Unibet Poker este aspectul distractiv al site-ului. Acest ton se găseşte peste tot pe site, de la calendarul promoţional interesant până la avatarele gooase la abordarea „Keep-it-simple” care se concentrează pe motivul pentru care majoritatea dintre noi au început să joace poker: este distractiv.

Un accent pe jucătorii casuali care au câştigat pe toată lumea

Unibet, unicul gigant de jocuri de noroc online, a anunţat că sală să de poker online se va îndepărta de reţeaua Microgaming Poker în 2014. Declaraţia ca noul lor software se va concentra pe jucători mai casual, spre deosebire de cei mai competitivi, mulţi nu ştiau cum ar fi reţeaua tarif.

 

Unibet →Unibet →

 

Începeţi câţiva ani mai târziu, iar Unibet Poker este una dintre cele mai populare reţele de poker online din lume. Într-o perioadă în care jucătorii casuali au fost înstrăinaţi de utilizarea software-ului de urmărire şi a HUD-urilor de aşa-numitele „maşini de şlefuit”, Unibet a revigorat scenă pokerului online cu o structură care descurajă astfel de instrumente, a introdus grafice frumoase şi a eliminat chatul toxic camere pe care le-am observat în cele mai multe dintre camerele noastre de poker non-Unibet.

Unibet deţine cel mai bun soft de poker online

Software-ul Unibet reflectă acest obiectiv şi fiecare interfaţă cu care interacţionaţi rulează fără probleme şi intuitiv. Există chiar şi trei moduri de a juca: pe versiunea fără descărcare în browserul computerului dvs., pe clientul de descărcare Unibet Poker sau pe aplicaţia Unibet Poker compatibilă iOS/Apple şi Android. În cele trei situaţii veţi observa că caracteristicile sunt aproape identice şi puteţi folosi acelaşi cont pentru fiecare.

Site-ul se concentrează pe menţinerea lucrurilor simple şi se extinde la selecţia lor de joc. Pe Unibet veţi găsi numai No Limit Hold’em şi Pot Limit Omaha atât în ​​turneu, cât şi în jocurile de noroc. Acest lucru ar putea părea ca nişte carne slabă, dar site-ul oferă provocări suficiente (vedeţi mai jos în revizuirea noastră Unibet) şi alte caracteristici speciale pentru a păstra lucrurile proaspete.

În timp ce publicul principal al Unibet se află pe jucătorii de agrement, caracteristicile extraordinare ale site-ului au atras jucători mai talentaţi în ultimii ani. Dacă sunteţi un novice, aceste maşini de şlefuit pot fi evitate prin logarea în timpul mai multor ocazii de jucător (nopţile de nopţi şi sfârşitul) sau jucând opus a ceea ce promovează bonusurile speciale din această lună (de exemplu, jucaţi turnee dacă se desfăşoară un concurs de lideri pe bani la joc)

 

Știri relevante