Menu

Joaca poker la Unibet pe o platforma unica

Joaca poker la Unibet pe o platforma unica

Primul lucru pe care il observati cel mai mult cand verificati pentru prima data Unibet Poker este aspectul distractiv al site-ului. Acest ton se gaseste peste tot pe site, de la calendarul promotional interesant pana la avatarele gooase la abordarea „Keep-it-simple” care se concentreaza pe motivul pentru care majoritatea dintre noi au inceput sa joace poker: este distractiv.

Un accent pe jucatorii casuali care au castigat pe toata lumea

Unibet, unicul gigant de jocuri de noroc online, a anuntat ca sala sa de poker online se va indeparta de reteaua Microgaming Poker in 2014. Declaratia ca noul lor software se va concentra pe jucatori mai casual, spre deosebire de cei mai competitivi, multi nu stiau cum ar fi reteaua tarif.

Unibet →Unibet →

 

Incepeti cativa ani mai tarziu, iar Unibet Poker este una dintre cele mai populare retele de poker online din lume. Intr-o perioada in care jucatorii casuali au fost instrainati de utilizarea software-ului de urmarire si a HUD-urilor de asa-numitele „masini de slefuit”, Unibet a revigorat scena pokerului online cu o structura care descuraja astfel de instrumente, a introdus grafice frumoase si a eliminat chatul toxic camere pe care le-am observat in cele mai multe dintre camerele noastre de poker non-Unibet.

Software-ul Unibet reflecta acest obiectiv si fiecare interfata cu care interactionati ruleaza fara probleme si intuitiv. Exista chiar si trei moduri de a juca: pe versiunea fara descarcare in browserul computerului dvs., pe clientul de descarcare Unibet Poker sau pe aplicatia Unibet Poker compatibila iOS / Apple si Android. In cele trei situatii veti observa ca caracteristicile sunt aproape identice si puteti folosi acelasi cont pentru fiecare.

Site-ul se concentreaza pe mentinerea lucrurilor simple si se extinde la selectia lor de joc. Pe Unibet veti gasi numai No Limit Hold’em si Pot Limit Omaha atat in ​​turneu, cat si in jocurile de noroc. Acest lucru ar putea parea ca niste carne slaba, dar site-ul ofera provocari suficiente (vedeti mai jos in revizuirea noastra Unibet) si alte caracteristici speciale pentru a pastra lucrurile proaspete.

In timp ce publicul principal al Unibet se afla pe jucatorii de agrement, caracteristicile extraordinare ale site-ului au atras jucatori mai talentati in ultimii ani. Daca sunteti un novice, aceste masini de slefuit pot fi evitate prin logarea in timpul mai multor ocazii de jucator (noptile de nopti si sfarsitul) sau jucand opus a ceea ce promoveaza bonusurile speciale din aceasta luna (de exemplu, jucati turnee daca se desfasoara un concurs de lideri pe bani la joc)

Știri relevante