Menu

Joaca poker pe platforma unicat Betfair

Joaca poker pe platforma unicat Betfair

Betfair Poker este un site de poker important in Romania, dar se extinde rapid in cresterea bazei sale internationale de jucatori. Sala de poker face parte din brandul Betfair in general, care are caiet de sport si cazinou si ofera atat o descarcare Betfair Poker, cat si o versiune de descarcare a tuturor jocurilor. Inceput in 2001, Betfair Poker este unul dintre cele mai vechi site-uri internationale de poker si are in prezent aproximativ 1.200 mii de jucatori de bani in bani reali si inca 4.000 mii de jucatori de turneu in orele de varf.

Software-ul de la Betfair Poker este complet personalizat si este foarte bine proiectat, ceea ce duce la o sala de poker extrem de stabila, cu timp redus. Jocurile de poker oferite la Betfair Poker includ in prezent Texas Hold’em si Omaha, dar site-ul intentioneaza sa ofere mai multe jocuri in acest an, deoarece acestea continua sa se imbunatateasca in sala de poker. Un alt beneficiu important al software-ului Betfair Poker il reprezinta grafica excelenta si optiunea de redare instantanee, care le ofera jucatorilor comoditatea de a se conecta si de a juca pe site-ul Betfair de oriunde si de pe orice computer doresc. Jucatorii pot, de asemenea, sa creeze mai multe mese pana la 15 mese simultan in modul mini-fereastra, ceea ce adauga o nota excelenta platformei deja bine dezvoltate.
Concurenta

Competitia la Betfair Poker este relativ usoara, multi jucatori de cazino si carte de sport populeaza sala de poker. Jucatorii experimentati sunt, de obicei, castigatori chiar si pana la cele mai mari limite la Betfair, cu majoritatea noilor platitori de pe site care nu au experienta necesara pentru a prezenta o competitie serioasa.

Programul de loialitate al Betfair Poker consta dintr-o structura bazata pe puncte si se acumuleaza puncte jucand la diverse jocuri de pe site. Din pacate, singura utilizare reala pentru Puncte de poker Betfair este in prezent sa le folosesti pentru a reduce comisioanele in timp ce pariati in sportbook-ul, dar speram ca in viitor Betfair va incorpora un program de fidelizare mai detaliat dedicat jucatorilor de poker.

Betfair Poker este cunoscut si pentru bonusurile si promotiile lor excelente. Site-ul ofera o serie de turnee si cadouri interesante pe toate marcile lor si acesta este unul dintre motivele principale pentru care site-ul devine atat de popular. Daca sunteti din SUA, nu puteti juca la Betfair, asa ca veti dori sa vizitati cel mai bun ghid pentru site-urile de poker din SUA. Betfair Poker accepta toti europenii, precum si jucatori din majoritatea celorlalte tari.

Știri relevante