Menu

Joacă poker pe platforma Winmasters

Joaca poker pe platforma Winmasters

Winmasters deţine cele mai tari săli de poker

Winmasters oferă o cameră completă pentru poker on line în care jucătorii se pot bucura de o singură platforma şi cu multe beneficii. Camera de poker este disponibilă de pe acelaşi site ca şi celelalte produse de la Winmasters.

Pentru a vă putea juca la Winmasters Poker, trebuie să descărcaţi aplicaţia gratis de pe site-ul casei de pariuri şi să o instalaţi pe calculator. Jocurile arată foarte bine şi unele detalii de la mese se pot schimba pentru ca fiecare jucător să se simtă cât mai confortabil. Principalul joc de poker este Texas hold” em, dar există mese şi pentru alte tipuri de jocuri. Jocurile cash încep de la doar câţiva cenţi, iar pentru cei care au experienţă, mizele pot să fie mai mari. Numărul de jucători este mare, lucru care facilitează găsirea cu uşurinţă a meselor, iar concurenţa este şi ea destul de puternică, astfel ca jucătorii se vor simţi mai confortabil.

Cele mai multe turnee de poker sunt la Winmasters

În ceea ce priveşte turneele, Winmasters Poker are o listă întreagă în fiecare zi, unele cu premii mari garantate, mai ales cele de Duminică. Sunt oferite Freroll-uri zilnice, care oferă şanse de câştig şi fără a fi nevoie de bani reali la intrare. Pentru cei începători, există o şcoală de poker pe site care permite învăţarea jocului şi a câtorva trucuri mici, toate pentru a facilita câştigarea de mai mulţi bani.

În ceea ce priveşte promoţiile, un bonus substanţial este oferit la prima depunere. Suma este eliberată în tranşe, atunci când se strâng destule puncte de jucători frecvenţi. Acestea sunt ca urmare a taxelor de la mesele de cash şi din cele percepute la intrarea în turnee.

Informaţii legate de metodele de plată acceptate şi limitele lor sunt găsite pe site. Se poate completa şi formularul online pentru email. Asistenţa telefonică în limba romană este oferită în fiecare zi între orele 09. 00-23. 00, iar chatul live este disponibil pentru mai puţin timp. Se mai organizează şi turnee de mare anvergură, cu premi pe măsură şi cu un număr de participanţi din multe ţări.

Știri relevante