Menu

Joaca poker pe platforma Winmasters

Joaca poker pe platforma Winmasters

Winmasters ofera o camera completa pentru poker on line in care jucatorii se pot bucura de o singura platforma si cu multe beneficii. Camera de poker este disponibila de pe acelasi site ca si celelalte produse de la Winmasters.

Pentru a va putea juca la Winmasters Poker, trebuie sa descarcati aplicatia gratis de pe site-ul casei de pariuri si sa o instalati pe calculator. Jocurile arata foarte bine si unele detalii de la mese se pot schimba pentru ca fiecare jucator sa se simta cat mai confortabil . Principalul joc de poker este Texas hold”em, dar exista mese si pentru alte tipuri de jocuri. Jocurile cash incep de la doar cativa centi, iar pentru cei care au experienta, mizele pot sa fie mai mari. Numarul de jucatori este mare, lucru care faciliteaza gasirea cu usurinta a meselor, iar concurenta este si ea destul de puternica, astfel ca jucatorii se vor simti mai confortabil.

In ceea ce priveste turneele, Winmasters Poker are o lista intreaga in fiecare zi, unele cu premii mari garantate, mai ales cele de Duminica. Sunt oferite Freroll-uri zilnice, care ofera sanse de castig si fara a fi nevoie de bani reali la intrare. Pentru cei incepatori, exista o scoala de poker pe site care permite invatarea jocului si a catorva trucuri mici, toate pentru a facilita castigarea de mai multi bani.

In ceea ce priveste promotiile, un bonus substantial este oferit la prima depunere. Suma este eliberata in transe, atunci cand se strang destule puncte de jucatori frecventi. Acestea sunt ca urmare a taxelor de la mesele de cash si din cele percepute la intrarea in turnee.

Informatii legate de metodele de plata acceptate si limitele lor sunt gasite pe site. Se poate completa si formularul online pentru email. Asistenta telefonica in limba romana este oferita in fiecare zi intre orele 09. 00-23. 00, iar chatul live este disponibil pentru mai putin timp. Se mai organizeaza si turnee de mare anvergura, cu premi pe masura si cu un numar de participanti din multe tari.

Știri relevante