Menu

Jucam poker in still verde cu popularul Irish Poker

Jucam poker in still verde cu popularul Irish Poker

Pokerul irlandez este cu adevarat un amestec de reguli Texas Hold’em si Omaha Poker. Jucatorii incep cu patru carti cu gauri, ca si cand ar juca Omaha, dar trebuie sa arunce doua carti dupa flop. Restul mainii se joaca ca o mana standard Texas Hold’em.

Toate actiunile pre-flop sunt la fel ca intr-o mana standard a Omaha Poker. Primul jucator din stanga butonului dealer posteaza blind-ul mic si al doilea jucator din stanga posteaza blind-ul mare si le puteti vedea exemplificate in acest video:

Incepand cu blind-ul mic, patru carti sunt distribuite fiecarui jucator. Actiunea incepe in stanga big blindului si continua in jurul mesei. Daca actiunea nu a fost ridicata pana cand big blind-ul este atins, el are optiunea de a verifica.

Flopul este distribuit la fel ca in Omaha sau Hold’em cu trei carti comunitare cu fata in sus. Urmeaza o alta runda de pariuri incepand cu jucatorul activ cel mai aproape de stanga butonului.

Dupa incheierea actiunii de pariere, jucatorii ramasi trebuie sa arunce doua carti. Din acest moment, jocul este jucat exact ca Texas Hold’em prin viraj si rau.

In Irish Poker vrei sa intri in joc cu un pre-flop Omaha mindset. Aceasta inseamna ca sunteti in cautarea unor maini de inceput cu numeroase posibilitati.

Acestea sunt tipurile de maini pe care le cautati:

  • Perechi mari duble (AAKK, KKQQ, KKJJ, QQJJ etc.)
  • Suit dublu (Ah8hKd10d, As10sQh9h, etc)
  • Wraps (KQJT, QJT9, J1098, 10987 etc.)
  • Perechi inalte cu conectori inalte sau medii (KKJT, QQJ10, KKJ9, QQ109 etc.).

Textura placii si actiunea flop vor contribui mult la determinarea ce miscari ar trebui sa faceti atunci cand aruncati.

Daca flopezi perechea de top si te confrunti cu o rezistenta semnificativa pe flop, sansele sunt ca te confrunti cu un adversar cu un set flopped sau o remiza cu nuci.

Exista o remiza pe flop? Daca da, trageti la nuci sau sunteti cel cu perechea de sus?

Perechea de top tinde sa fie o mana mai slaba in Irish Poker, asa ca feriti-va de mana cu remize la bord.

Cand o remiza nu reuseste sa se produca pe flop, lucreaza cu perechile tale si tine-ti cel mai bun kicker.

Daca o remiza loveste tabla, stai departe de extragerile mici sau de tragerile drepte, cu exceptia cazului in care esti acolo gratuit sau ieftin. Sansele sunt ca cineva a inceput cu o mana mai buna de desen pre-flop.

Pokerul irlandez este o modalitate excelenta de a provoca actiune in jocul de poker fara schimbarile extreme ale Omaha Poker. Swing-urile dvs. vor fi mai mari decat cu Texas Hold’em drept, dar nu sunt suficiente pana unde va va arunca in mod regulat bankroll-ul.

PokerStars este cel mai bun loc pentru a juca poker irlandez online chiar acum, deoarece raspandeste jocuri in bani si turnee in formatele Pot-Limit si No-Limit.

Știri relevante