Jucatori care fura din cazinouri exista

Sa incepem cu tipul de frauda care a dus la nenumarate loturi de filme si emisiuni TV: clientii care conecteaza cazinourile. Daca nu sunteti sigur despre ce suntem, atunci ganditi „Ocean’s 11” si asta ar trebui sa contribuie la clarificarea lucrurilor.

Au fost realizate cateva escrocherii cu adevarat impresionante de-a lungul anilor, asa ca vom arunca o privire asupra unora dintre ele aici.

Autoproclamatul „Expert mondial in cazinoul si poker in practica 1” a fost atat de bun la ceea ce a facut, incat a fost capabil sa infiinteze o afacere in spatele acesteia, invatand alte trucuri care ar putea fi inselatorie si sa scape de el . Nu este rau pentru un barbat care a fost candva fara adapost pe strazile fasiei din Las Vegas. I s-a oferit un post de croupier la unul dintre cazinouri si si-a dat seama ca poate face pariuri in asa fel incat sa-i poata pacali pe dealeri sa creada ca pariul este mai mic decat era.

La vremea aceea, jetoanele de 5 dolari erau rosii, iar jetoanele de 500 de dolari erau de culoare bruna, astfel incat Marcus avea sa puna cea maro pe partea de jos, astfel incat dealerul sa creada ca este rosu. Daca pariul sau a castigat, ar dezvalui ca este pentru 510 USD, daca a pierdut, ar folosi usor mana pentru a inlocui cipul maro cu unul rosu, iar dealerii nu ar fi mai intelepti. Inselaciunea a durat ani de zile si se crede ca Marcus a luat milioane de dolari din cazinourile din Las Vegas. Cand a fost prins in cele din urma, a fost urmarit penal si interzis din cazinouri pe viata.

Nu este o pretentie proasta despre faima ca a fost atat de bun la inselaciune, incat ai fortat cazinourile sa schimbe modul de functionare. Cu toate acestea, aceasta este o afirmatie pe care o poate face Gonzalo Garcia-Pelayo, datorita metodei cu care a venit pentru a castiga bani pe roata ruletei. Odata producator de inregistrari in Spania, Garcia-Pelayo credea ca rotile de ruleta nu erau de fapt intamplatoare. El a inregistrat sute de ore de rotiri de ruleta si a folosit un computer pentru a analiza rezultatele, afland ca unele numere apar mai des decat altele.

In prima seara cand si-a pus teoria in practica a castigat peste 600.000 de euro intr-un cazinou din Madrid. Desigur, urmatorul sau pas a fost sa se indrepte spre Vegas, unde a continuat sa castige in regiunea de 2 milioane de dolari. Cazinourile au descoperit ce a fost si l-au interzis pe viata. El nu credea ca a facut ceva gresit si a dus cazul sau la Curtea Suprema a Statelor Unite, care a declarat ca nu a facut nimic ilegal. Cazinourile nu si-au ridicat interdictia asupra spaniolului, dar au schimbat modul in care monitorizeaza si testeaza aleatoritatea rotilor de ruleta.

Știri relevante