Judecarea obiectiva a cotelor si probabilitatilor

Judecarea obiectiva a cotelor si probabilitatilor Nu exista o modalitate deosebit de speciala de a bate cotele producatorului de case, intrucat este imposibil sa calculam probabilitatile exacte ale unui rezultat, daca am putea face asta sa fim milionari. Cu totii calculam probabilitatile de sute de ori pe zi, indiferent daca traversam un drum sau asteptam, daca luam o propunere de munca sau nu, etc. Oamenii care reusesc in viata (in general) sunt cei care fac judecati rationale si obiective si atenueaza riscuri (constient sau nu), acelasi lucru este valabil si in cazul jucatorilor de succes.

Cei care arunca prudenta la vant ar putea avea noroc si vor avea un castig mare, dar, in general, in timp vor pierde. Cu cat este mai buna judecata pe termen lung la apropierea probabilitatilor adevarate, cu atat va fi mai profitabil jocul dvs. de noroc.

Utilizati mai multe site-uri de pariuri – Puteti obtine cele mai bune cote si oferte doar daca le comparati si puteti actiona doar in cazul in care aveti mai multe conturi de pariuri. Nu costa nimic sa stabiliti un cont (de fapt puteti solicita multe oferte de bun venit), asa ca merita sa aveti un portofoliu de cel putin 5 site-uri. Cumparati in jurul si obtineti cea mai buna valoare la un pariu pe baza pariului.

Pariati pe pietele cu margini joase – In general, respectati pietele cu marje mici, sporturi importante si linii cu doar cateva rezultate posibile. Evitati acumularile si pariurile cu rezultate multiple, acolo unde este posibil, pariati in acest fel doar daca acest lucru este cel care pariati pe care doriti sa il plasati.

Utilizati Oferte in mod sensibil – Incercati sa aflati de ce un agent de publicitate desfasoara o promotie. Incearca sa-si echilibreze cartea, sa impinga linii de marja ridicata sau este oare cu adevarat o afacere care creeaza o pierdere? In ansamblu, ofertele pentru pariuri unice, pariurile ofera cea mai mare valoare.

Evitati pariurile live si cash out – Plasati-va pariurile majore inainte de joc pentru a obtine cote cu marje mai mici. Numai cash out daca credeti ca are sens real, cash out ofera o valoare generala slaba.

Efectuati cercetarea si gasiti propriul tau bord – Studierea formei si a rezultatelor nu va bate cartierul, sunt mult mai bune la acest lucru decat dvs. In schimb, incercati sa utilizati informatiile pe care bookmaker-ul nu le priveste, rezervarile sunt foarte bune in luarea deciziilor obiective, dar nu subiective. Incercati sa intrati in jucator, echipe, mintea concurentei pentru a va gasi avantajul.

Știri relevante