Jumanji un slot facut dupa celebrul film

Jumanji un slot facut dupa celebrul film

Inspirat de unul dintre cele mai iconice filme din toate timpurile, Jumanji, lansat in 1995 cu Kirsten Dunst si Robin Williams, NetEnt si-a lansat versiunea despre franciza, slotul video Jumanji, care te duce intr-o aventura extraordinara in jungla, plina de 5 role si 36 de linii de plata, oferind oportunitati de castig minunate si caracteristici bonus cu adevarat satisfacatoare.

Inspirandu-se din film, jocul vine plin de diverse simboluri tematice despre animale, patru caracteristici bonus Jumanji declansate aleatoriu, role Wild, simboluri Wild suplimentare adaugate rolelor, Shuffles Symbol, Wild Reels si multe altele.

Asa cum era de asteptat de la unul dintre cele mai proeminente nume din industrie, NetEnt a facut totul bine, incorporand animatii 3D uimitoare cu imagini vizuale impresionante si grafica de top, care, combinate cu caracteristicile bonus recompensante ale jocului, fac cu siguranta acest joc merita incercat.

Pe masura ce activati modul de explorare si utilizati kitul de supravietuire pentru a scapa de acele animale furioase, veti intalni diferite simboluri tematice despre animale, care cu siguranta prind viata in timpul jocului. Trebuie sa scapi de rinocerii nemilosi, crocodili, lei si alte specii ale acestui regat animal de jungla. In timp ce faceti acest lucru, veti fi cu siguranta uimiti de designul jocului, oferind un fundal interesant de joc de masa asezat pe podea.

Exista, de asemenea, o maimuta prietenoasa setata in partea stanga a rolelor, care uneori se misca pentru a-ti intampina combinatiile castigatoare. Deoarece acesta este un joc cu tematica jungla, in timpul jocului, veti putea, de asemenea, sa va bucurati de hohote puternice de animale si de alte sunete similare, care cu siguranta se adauga la starea generala de spirit pe care o aveti in timpul jocului, in timp ce urmariti o maimuta si un rinocer, care creeaza ocazional mega castiguri. .

Cand vine vorba de caracteristicile bonus Jumanji, trebuie sa profitati de cele patru moduri bonus declansate aleatoriu si de patru moduri diferite de rotiri gratuite. Exista, de asemenea, un joc de societate inclus, care este cu siguranta principala atractie a jocului.

Cu aceste caracteristici bonus Jumanji minunate, cu adevarat pline de satisfactii, puteti declansa aleatoriu in timpul jocului de baza sau aterizand trei sau mai multe simboluri Scatter, puteti profita cu usurinta de caracteristicile bonus ale jocului la fiecare rotire. Acest slot de cazinou NetEnt frumos creat, pe langa faptul ca ofera numeroase bonusuri, vine si cu o grafica superba si imagini atragatoare, care, combinate cu oportunitatile de castig oferite de slotul Jumanji, fac ca aceasta aventura in jungla sa merite cu siguranta timpul tau.

Știri relevante