Jurassic Giants un slot cu dinozauri plini de castiguri

Jurassic Giants un slot cu dinozauri plini de castiguri

Calatoreste inapoi in timpurile preistorice in slotul gratuit Jurassic Giants cu software de Pragmatic Play. Un joc preistoric in care jucatorii pot castiga premii reale in numerar, vor trebui sa-si gaseasca drumul prin jungla, dar fereste-te de pradatorii care ar putea fi panditi in spatele fiecarei vita de vie … Puternicul mamut, tigrul cu dinti de sabie si chiar dinozaurii arunca toate bordul deci, daca doriti sa castigati premii, va trebui sa va pastrati inteligenta!

Grafica acestui slot online este orice altceva decat preistoric si ofera o privire asupra a ceea ce ar fi putut arata lumea cand dinozaurii se plimbau in jur. Dar, desi distractiv ar putea fi opera de arta incredibila, jucatorii vor gasi si mai multe pentru a le atrage atentia sub forma unei game de premii in bani si caracteristici de joc pe role. Dar tu vei fi cel care va supravietui acestei perioade jurasice? Iata o recenzie a slotului video Jurassic Giants cu toate faptele rapide de care trebuie sa inceapa fiecare jucator.

Desi s-ar putea sa fiti dornici sa continuati cu castigarea premiilor, merita sa faceti o pauza pentru o clipa pentru a explora decorul uimitor si grafica frumoasa care pune cu adevarat scena. Efectele 3D nu sunt nimic altceva decat spectaculoase, cu cascade care curg in departare, in timp ce briza blanda ciufuleste plantele din prim-plan. Vegetatia verde luxurianta si vita de vie tropicala arata cat de uimitor ar fi aratat lumea fara interventia omenirii.

Cand sunteti gata sa jucati, veti gasi 6 role, ceea ce face ca aceasta sa fie o tabla putin mai mare decat media. Aceasta nu contine linii de plata conventionale, deoarece dezvoltatorul a ales sa utilizeze stilul de joc mai recent. Pentru a castiga tot ce trebuie sa faceti este sa aterizati simboluri potrivite pe liniile adiacente, indiferent de pozitie. Ca un plus, puteti juca in ambele sensuri; aceasta inseamna ca va puteti alinia meciurile atat de la stanga la dreapta, cat si de la dreapta la stanga. Acest lucru ar trebui sa va ofere si mai multe oportunitati de a castiga mare. Pariurile incep de la 0,50, ideal pentru cei cu o limita mica, dar pot fi crescute pana la pariul maxim de 250,00 pentru rolele mari care vizeaza plata maxima.

Jurassic Giants este un slot video online de la Pragmatic Play, care ofera jucatorilor sansa de a explora o lume uitata de multa vreme, intr-o grafica glorioasa. O experienta cu adevarat captivanta, crearea mediului jurasic aduce jocul sloturilor la un alt nivel. Cu toate acestea, jucatorii care cauta o completa completa de caracteristici ale jocului vor fi dezamagiti, deoarece nu este inclusa a doua runda bonus de ecran si ceea ce se ofera este destul de bland.

Exista un RTP de 96,03% si un nivel mediu-ridicat de volatilitate, deci poate exista o asteptare pentru premii. Aceasta inseamna ca, desi structura simplista s-ar potrivi incepatorilor, vor trebui sa aiba incredere pentru a continua sa joace prin orice vraji uscate si acest lucru poate sa nu fie ideal. Din acest motiv, Jurassic Giants este un slot care este probabil mai strans aliniat cu cei cu o experienta anterioara.

Știri relevante