King Kong Fury sa cunostem furia si la sloturi gratis

King Kong Fury sa cunostem furia si la sloturi gratis

King Kong Fury este un slot online dezvoltat de Next Gen care are un total de 50 de linii de plata. Pariul minim este de doar 0,50 credite, iar miza maxima este de 500. RTP variaza intre 95,35% si 96,70%, iar bonusurile includ o caracteristica de rotiri gratuite si un bonus de pariere.

King Kong a fost o figura iconica in filmele de actiune de zeci de ani si am vazut o multime de sloturi grozave bazate pe aceasta creatura. Acum, el face obiectul unui nou joc de la NextGen Gaming, care este plin pana la refuz, cu functii bonus interesante si generoase. Exista 50 de linii de plata in acest joc, iar jucatorii pot castiga tot felul de premii fantastice pe masura ce invart rola si lupta pentru sansa de a castiga un premiu de top in valoare de 250x miza lor totala.

King Kong Fury de la NextGen Gaming ofera 50 de linii de plata, asa ca vi se ofera o multime de potential generos de castig de fiecare data cand invartiti rolele. Pariurile sunt fixe, astfel incat sa nu pierdeti niciodata o oportunitate de castig si puteti paria oriunde de la 25p la 500 GBP pe rotire.

RTP (revenirea la jucator) a King Kong Fury este de 97,7%. Acest procentaj de plata ne permite sa stim cati bani sunt platiti jucatorilor pentru fiecare 100 GBP pariat. Este, de asemenea, un joc de volatilitate medie, care va ofera in mod constant premii destul de generoase. Premiile sunt mai putin generoase decat intr-un joc cu volatilitate ridicata, dar mai generoase decat un slot cu volatilitate redusa.

Pentru a obtine combinatii castigatoare in King Kong Fury, trebuie sa aterizati trei simboluri potrivite pe aceeasi linie de plata. Premiul de top disponibil este in valoare de 250 de ori pentru simbolul Tyrannosaurus Rex. Simbolul salbatic este King Kong insusi si va va ajuta sa creati combinatii castigatoare prin inlocuirea tuturor celorlalte simboluri.

Iata cateva bonusuri uimitoare disponibile in sloturile King Kong Fury de la NextGen Gaming. Tot ce aveti nevoie pentru a declansa runda bonus este sa aterizati simbolul eroinei pe rolele 1 si 5. Vi se va solicita apoi sa rotiti rolele pentru statui pentru pana la 100 de rotiri gratuite.

King Kong Fury este disponibil pentru a juca atat pe dispozitive mobile, cat si pe desktop. Ca slot HTML5, acesta poate fi redat direct in browserul dvs. web si nu este nevoie sa descarcati niciun software. La fel ca toate sloturile NextGen, King Kong Fury se va redimensiona pentru a se potrivi oricarui ecran de dimensiune si veti putea beneficia de aceeasi experienta de joc excelenta, indiferent daca alegeti sa jucati pe tableta, smartphone sau PC.

Știri relevante