Kingdom of Legends cand regii ajuta la sloturi sa castigam

Daca sunteti un fan al sloturilor istorice si fanteziste, Kingdom of Legends de la Novomatic este un joc obligatoriu. Acest slot cu 5 role are o tema medievala si ofera Scatter plateste, ceea ce va poate aduce o avere. Acest joc cu volatilitate ridicata ii va incanta pe fanii jocurilor Novomatic, precum Book of Ra si Sizzling Hot, si are un potential imens de plata, cu rotiri gratuite si simboluri lipicioase.

Kingdom of Legends este un slot profitabil care poate fi jucat de la 10p la 50 £ pe rotire. Obtineti 5 sau mai multe simboluri oriunde pe role pentru a castiga plati multiplicatoare si umpleti rolele cu 15 simboluri pentru a castiga pana la 100% din jackpot-ul progresiv care poate atinge o suma care poate schimba viata. Acest joc plin de actiune va va trimite intr-o cautare epica pentru comoara regelui – sunteti gata sa intrati in Regatul Legendelor si sa luati coroana?

Kingdom of Legends este unul dintre sloturile Novomatic cu aspect mai bun, unde chiar si regale au fost concepute pentru a se amesteca fara efort cu tema regala medievala. Alaturi de aceste simboluri colorate gravate in aur sunt cufere cu comori umplute cu aur si saci plini de pietre pretioase. Desi nu sunt extrem de vizuale, ne place sa folosim culoarea si detaliile, inclusiv animatiile subtile atunci cand simbolurile castigatoare ajung pe role.

Regele si regina sunt redate frumos intr-un stil hiper realist de carte de povesti si se remarca intr-adevar impotriva negruului bogat si profund al rolelor. La randul lor, acestea sunt asezate pe valea luxurianta verde si pe varfurile acoperite de zapada din Regatul Legendelor. De asemenea, ne-a placut foarte mult coloana sonora usor branza si foarte cinematografica, care a prins cu adevarat tema slotului si a facut ca intregul utilizator sa experimenteze o experienta placuta.

Pentru a incepe cu acest slot, va trebui sa setati o miza si orice alte optiuni de joc pe care le preferati. Novomatic il face usor cu interfata sa simpla si usor de utilizat, care va permite sa setati optiuni de redare automata, sa activati si sa dezactivati sunetul si muzica si sa accesati informatiile despre tabelul de plata.

Pariurile variaza intre 10p si 50 GBP si se joaca pe 15 linii de plata fixe utilizand mecanismul unic Scatter plateste. Toate recompensele sunt platite in multiplicatori si daca doriti sa vedeti platile pentru fiecare nivel de pariu, acest slot le va calcula pentru dvs. Este o caracteristica de care se vor bucura noii jucatori, deoarece necesita multa munca pentru a decide cu privire la nivelul de risc / recompensa potrivit pentru dvs. Dupa ce ati stabilit pariurile, sunteti gata sa apasati butonul verde de pornire si sa jucati pentru rascumpararea regelui.

Știri relevante