Menu

La Gets Bet ai 50 runde gratuite cu valoarea de 1 leu

La Gets Bet ai 50 runde gratuite cu valoarea de 1 leu

Rundele gratuite sau mai pe intelesul tutuor rotirile gratuite sunt pe placul tuturor jucatorilor la jocurile de noroc. Gets Bet se detaseaza de restul caselor de pariuri prin una bucata promotie prin care ofera 50 de runde gratuite cu valoare de 1 leu.

Putem spune ca promotia „La Gets Bet ai 50 runde gratuite cu valoarea de 1 leu” este una deosebita deoarece la marea majoritate a caselor de pariuri vedeti doar runde gratuite unde valoarea unei runde este de doar 0.20 ron. Pai la Gets Bet daca prinzi o speciala in cele 50 runde gratuite poti sa te bucuri de un castig de 5 ori mai mare ca la orice alta casa de pariuri online care ofera pariuri prin runde gratuite de doar 0.20 de ron per rotire.

Evident ca participarea la promotia „La Gets Bet ai 50 runde gratuite cu valoarea de 1 leu” vine cu o conditie de depunere lesne de indeplinit. Nu trebuie decat sa depuneti suma de minim 200 ron pentru a beneficia de cele 50 de rotiri gratuite cu valoarea de 1 leu pe rotire.

Daca observati din regulamentul promotiei, veti vedea ca aceasta este dipsonibila intre 3 dimineata si 12 noaptea doar in fiecare zi de marti din saptamana. In acest fel este lesne de inteles ca sunteti obligati sa fiti deja clienti Gets Bet sa puteti beneficia de asa ceva.

Clientii noi care dorec ca in fiecare zi de marti sa participe la promotia „La Gets Bet ai 50 runde gratuite cu valoarea de 1 leu”, trebuie mai intai sa-si deschida cont si sa beneficieze de bonsul de bun venit ca apoi sa poata participa in fiecare zi de marti la aceasta promotie minunata.

Si aici nu se termina supriza acestei promotii, daca cititi cu atentie regulamentul ei, veti vedea ca nu sunt conditii asa grele de indeplinit pentru a transforma in bani reali sume castigate in urma utilizarii celor 50 de runde gratuite. Foarte important este sa stiti la ce jocuri sa faceti rulajul pentru a beneficia de un RTP decent si de a va bucura in scurt timp de banii reali ce pot fi retrasi in cont.

Știri relevante