La Lucky Hot te prinde repede un jackpot

Incruciseaza-ti degetele, roaga-te sa ai mult noroc de partea ta si pregateste-te sa te simti foarte fierbinte sub guler in timp ce invartiti mulinele lui Lucky Hot de EGT (Euro Games Technology), deoarece temperaturile sunt setate sa creasca cu opt simboluri clasice izbucnind intr-o bila de flacari.

Lucky Hot este un slot cu 3 tambururi, cu simboluri sizzling aliniate pe 3 randuri si exista 5 linii de castig fix. Castigurile sunt formate de la stanga la dreapta fara a fi oferite plati pentru potrivirea simbolurilor in diagonala, iar structura prietenoasa inseamna ca nu veti arde o gaura in buzunar daca optati sa jucati pe bani reali, deoarece cele cinci optiuni de pariere de 5, 10, 25 , 50 sau 100 de monede se vor potrivi jucatorilor de toate nivelurile de bankroll.

Astfel de sloturi clasice sunt notorii pentru faptul ca sunt usor de jucat, dar nu au caracteristici bonus. In timp ce slotul video Lucky Hot este perfect pentru incepatori, nu exista simboluri Wild sau Scatter pe aceste role si nu veti declansa niciun joc de Free Spins sau Click Me, cu toate acestea, exista un trio de functii care va pun norocul in testul si atat de des ofera victorii rosu-calde.

EGT a inclus o caracteristica Multiplicator pentru 9 castiguri de fructe, astfel incat incruciseaza degetele, care sunt martorii aceluiasi tip de fructe care scartaie in flacari pe fiecare pozitie, in plus poti risca castigurile datorita caracteristicii Gamble si a unuia dintre cele patru jackpot-uri. iti va merge drumul daca vei accesa jocul de carti Jackpot!

Platile de scorching sunt oferite pentru a ateriza 3 victorii de tip in Lucky Hot, cu un clopot care rasuna in timp ce simbolurile izbucnesc in flacari ori de cate ori faceti acest lucru.

Opt dintre cele mai clasice simboluri de masini de fructe, toate care apar in perechi, umplu mulinele lui Lucky Hot cu clopotele de libertate aurii, dovedindu-se a fi cele mai putin valoroase dintre toate, intrucat iti intorc miza.

Gura ta va uda la cele patru tipuri de fructe delicioase care au fost incluse pe tamburi – nu doar pentru ca te fac sa te simti flamand, ci datorita platilor asociate acestora. Vazand fie ciresele rosii, portocalele suculente, pepenele injumatatiti, cat si prunele prajite pe foc, va vor asigura 8x miza.

Perechile de bare de aur valoreaza 12x miza ta, stelele stralucind stralucitor intotdeauna iti lumineaza ziua in timp ce soldul tau este sporit de 40x miza ta, in timp ce norocul tau va fi in cazul in care aterizezi acei 7 rosii norocosi pe o linie castigatoare in timp ce scoti 150x miza.

Asa cum am facut deja referire, Lucky Hot se mandreste cu o caracteristica de multiplicare fructata, care va castiga castigurile totale dubland ori de cate ori completati toate pozitiile cu acelasi tip de fructe – si se intampla mai des decat va imaginati!

Știri relevante