La poker nu este usor sa fabrici maini castigatoare

La poker nu este usor sa fabrici maini castigatoare

Multi jucatori de jocuri de bani sunt dependenti de conceptul de sesiuni castigatoare, ignorand rezultatele pe termen lung si castigurile calculate pe ora. Acesti jucatori vor renunta la o sesiune castigatoare la o fractiune din suma totala pe care vor castiga intr-un efort de a termina intotdeauna in negru.

Mentalitatea de a castiga intr-o anumita sesiune este periculoasa pentru un jucator serios de poker, deoarece poate limita castigurile si uneori chiar forta pierderi excesive.

Exista momente in care pur si simplu nu vei juca poker bun. S-ar putea sa fiti obosit, deprimat sau doar putin imprastiat. Daca te fortezi sa ramai la masa, urmarind pierderile tale pentru a obtine o victorie slaba pentru sesiune, risti sa mergi ingrozitor de adanc.

Castigurile din productie pot duce la castiguri limitate si pierderi exagerate. Primul lucru pe care trebuie sa il intelegeti cu turneele de aceasta dimensiune este ca veti fi fortati sa jucati in mai multe puncte pentru a obtine o lovitura la rezervarea unui castig.

Va trebui sa castigi mai multe monede, sa ai mainile sustinute pentru mai multe extrageri puternice si, de obicei, sa ai putin, sau mult, noroc atunci cand il primesti.

Cei mai buni profesionisti MTT inteleg necesitatea de a avea noroc si il incorporeaza in planul lor de joc. Amatorii se uita adesea la profesionisti in turnee si comenteaza cat de norocosi sunt tot timpul.

De fapt, in afara de ciudatele urme naturale de noroc, profesionistii nu sunt mai norocosi decat tine.

Marea diferenta este ca iau situatiile in care trebuie sa castige o moneda sau sa aiba noroc si sa se asigure ca se intampla in momentele potrivite.

Intr-o situatie in care tineti o mana cu 60% probabilitate de a castiga impotriva unui singur adversar, ati prefera sa obtineti all-in impotriva unui jucator care are o treime din stiva dvs. sau a unui jucator care va acopera?

Amatorii vor raspunde adesea o treime, pentru ca, daca pierd, vor mai avea jetoane pentru a continua sa joace.

Problema cu aceasta alegere este ca va va forta in circumstante in care trebuie sa va asumati un risc similar doar pentru a reveni la locul in care ati fost initial.

Un profesionist joaca pentru a castiga si ar prefera sa aiba aceleasi riscuri pentru poturile mari, care le vor pune in lupta pentru a intra adanc pe teren si poate chiar sa alerge la masa finala.

Știri relevante