Menu

La poker nu este uşor să fabrici mâini câştigătoare

La poker nu este usor sa fabrici maini castigatoare

Mulţi jucători de jocuri de bani sunt dependenţi de conceptul de sesiuni câştigătoare

Ignorând rezultatele pe termen lung şi câştigurile calculate pe oră. Aceşti jucători vor renunţa la o sesiune câştigătoare la o fracţiune din suma totală pe care vor câştiga într-un efort de a termina întotdeauna în negru.

Mentalitatea de a câştiga într-o anumită sesiune este periculoasă pentru un jucător serios de poker, deoarece poate limita câştigurile şi uneori chiar forta pierderi excesive.

Există momente în care pur şi simplu nu vei juca poker bun. S-ar putea să fiţi obosit, deprimat sau doar puţin împrăştiat. Dacă te forţezi să rămâi la masă, urmărind pierderile tale pentru a obţine o victorie slabă pentru sesiune, rişti să mergi îngrozitor de adânc.

Câştigurile din producţie pot duce la câştiguri limitate şi pierderi exagerate. Primul lucru pe care trebuie să îl înţelegeţi cu turneele de această dimensiune este că veţi fi forţaţi să jucaţi în mai multe puncte pentru a obţine o lovitură la rezervarea unui câştig.

Va trebui să câştigi mai multe monede, să ai mâinile susţinute pentru mai multe extrageri puternice şi, de obicei, să ai puţin, său mult, noroc atunci când îl primeşti.

Cei mai buni profesionişti MTT înţeleg necesitatea de a avea noroc şi îl încorporează în planul lor de joc. Amatorii se uita adesea la profesionişti în turnee şi comentează cât de norocoşi sunt tot timpul.

De fapt, în afară de ciudatele urme naturale de noroc, profesioniştii nu sunt mai norocoşi decât tine.

Marea diferenţă este că iau situaţiile în care trebuie să câştige o monedă sau să aibă noroc şi să se asigure că se intampla în momentele potrivite.

Într-o situaţie în care ţineţi o mână cu 60% probabilitate de a câştiga împotriva unui singur adversar, aţi prefera să obţineţi all-in împotriva unui jucător care are o treime din stiva dvs. sau a unui jucător care va acoperă?

Amatorii vor răspunde adesea o treime, pentru ca, dacă pierd, vor mai avea jetoane pentru a continua să joace.

Problema cu această alegere este ca va va forţa în circumstanţe în care trebuie să va asumaţi un risc similar doar pentru a reveni la locul în care aţi fost iniţial.

Un profesionist joacă pentru a câştiga şi ar prefera să aibă aceleaşi riscuri pentru poturile mari, care le vor pune în lupta pentru a intra adânc pe teren şi poate chiar să alerge la masa finala.

Netbet Poker este una dintre cele mai populare camere de poker online din Franța. Camera este disponibilă atât în limba engleză, cât și în limba franceză. Există o varietate de jocuri din care puteți alege, inclusiv Texas Hold’em, Omaha și seven-card stud. Sala oferă, de asemenea, o varietate de turnee și freeroll-uri.

Rakeback la Netbet Poker nu este disponibil momentan. Cu toate acestea, jucătorii pot participa la promoții săptămânale de cashback și clasament pentru a recâștiga o parte din rake-ul lor.

Netbet Poker oferă o selecție bună de turnee și freeroll-uri. Fondurile de premii garantate nu sunt la fel de mari ca alte camere de poker online, dar mai sunt multe de făcut.

Știri relevante