Menu

La superbet ce inseamna gg si cum jucam

La superbet ce inseamna gg si cum jucam

Cand alegeti piata GG la superbet, mizati daca ambele echipe vor inscrie in timpul unui meci. Piata GG la superbet poate reduce riscurile, mai ales acolo unde ambele echipe au sanse egale de a castiga jocul. Acest articol ofera cateva sfaturi pentru a paria pe piata si diverse strategii pentru a-ti creste sansele de castig.

Ce inseamna sa marcheze ambele echipe?

GG la superbet este o forma scurta pentru „ambele echipe sa marcheze”. Inseamna ca fiecare echipa va inscrie cel putin o data pe parcursul jocului. Piata este stabilita la sfarsitul jocului. Orice joc care se termina la 1-1 sau mai mare este un castig pentru aceasta piata. Exista trei rezultate in acest pariu; ambele echipe marcheaza, oricare dintre echipe marcheaza sau niciuna dintre echipe inscrie. Doar prima optiune se aplica in pariurile GG la superbet. Daca doriti sa pariati pe opus, puteti paria pe optiunea Fara gol, care acopera rezultatele pe care una sau ambele echipe nu le-ar inscrie.

Inseamna ca fiecare echipa va inscrie cel putin o data pe parcursul jocului. Orice joc care se termina la 1-1 sau mai mare este un castig pentru aceasta piata.

Pariurile GG la superbet pe fotbal au fost explicate

GG la superbet este o piata populara printre fanii fotbalului. De cele mai multe ori, casa de pariuri ofera un titlu numit „Ambele echipe care vor inscrie” si va ofera posibilitatea de a alege „Nu” si „Da.” Daca selectati da, inseamna ca pariati pe ambele echipe pentru a marca, in timp ce un nu inseamna ca unul sau ambii pot sa nu marcheze. Pot exista si alte piete sub titlu. Numarul de goluri nu este relevant pe aceasta piata atata timp cat fiecare echipa marcheaza cel putin o data. Teoretic, pariarea pe „da” sau „nu” creste sansele de a castiga de la 33,3% la 50%. Acest lucru se datoreaza faptului ca elimina o a treia optiune (care este de obicei retrage) de pe piata.

Alte sporturi pentru ca ambele echipe sa inscrie

Piata GG la superbet este aproape exclusiva pentru piata fotbalului. Acest lucru se datoreaza faptului ca alte sporturi cu mingea, cum ar fi baschetul si baseballul, folosesc puncte pentru a-si nota meciurile. In plus, este greu pentru adversarii din aceste meciuri sa nu marcheze o lovitura in tot jocul. Prin urmare, daca doriti sa plasati un pariu pe aceasta piata, trebuie sa cautati un joc de fotbal potrivit pe care sa pariati.

Tipuri de pariuri GG la superbet

GG la superbet Da sau Nu

Aceasta piata este probabil cea mai usor de pariat in fotbal. Trebuie doar sa stabiliti daca ambele echipe vor inscrie sau nu si sa alegeti cea mai potrivita optiune. Aceasta piata nu tine cont de castigatorul jocului. Atata timp cat obtii un scor de fiecare parte, castigi pariul. Piata este ideala in cazurile in care ambele echipe au putere aproape egala sau sunt la presiune mare pentru a lua punctele complete. In timp ce cotele variaza, daca echipele au aproape putere pe teren, valorile cotelor fie pe da, fie pe nu sunt de obicei aproape egale.

GG la superbet + Win

O piata GG+win este o imbunatatire a pietei GG la superbet, care permite jucatorilor sa prezica castigatorul jocului in care ambele echipe vor inscrie. In piata, esti de acord ca ambele echipe vor inscrie si apoi vor alege partea care va castiga. Cotele pentru piata sunt considerabil mai mari decat cele ale pietei generale GG la superbet. Cu toate acestea, riscul este, de asemenea, sporit, deoarece puteti alege castigatorul gresit pentru joc, mai ales in cazul in care ambele echipe au o forta aproape similara.

Ambele echipe vor marca in ambele reprize

„Ambele echipe vor inscrie in ambele reprize” imbunatateste si mai mult piata, prezicand daca ambele echipe vor inscrie in fiecare repriza a jocului. Pentru ca tu sa castigi pariul, fiecare echipa trebuie sa marcheze cel putin o data in fiecare repriza a meciului. Castigatorul jocului nu este relevant in acest caz. Aceasta piata este ideala pentru majoritatea jocurilor derby sau meciurilor cu scoruri mari in care fiecare echipa marcheaza mai mult de doua goluri. Chiar daca exista un risc crescut implicat, sansele sunt, de asemenea, mai mari decat restul pietelor discutate mai sus.

Ambele echipe vor marca peste/sub

In aceasta piata, prezici ca fiecare echipa va inscrie in meci si numarul de goluri care urmeaza sa fie marcate. Este o combinatie intre markerul GG la superbet si piata peste/sub. De exemplu, puteti prezice ca ambele echipe vor inscrie, dar totalul de goluri in meci va fi peste 2,5, sub 3,5 sau peste 4,5. Factorul definitoriu este numarul de goluri pe care le prezici pentru joc. Cele mai bune site-uri de pariuri impart nivelurile in sectiuni peste si sub, incepand cu 2,5 goluri. Cotele pot varia in functie de sansele ca fiecare echipa sa inscrie de mai multe ori.

Știri relevante