Menu

Labouchere invers un sistem de pariere de succes

Sistemul Invers Labouchere este in esenta opusul sistemului Labouchere original. Originalul a fost dezvoltat de jucatorul de ruleta Henry Labouchere si este un sistem de progresie negativa care implica cresterea mizelor dupa o pierdere si scaderea acestora dupa o victorie. Ideea acestui sistem este ca este posibil sa faci profit chiar daca pierzi mai multe pariuri decat castigi, deoarece cei pe care ii castigi vor fi la mize mai mari.

Puteti castiga sume mici destul de frecvent cu Labouchere original, dar defectul major este ca puteti pierde o multime de bani daca se intampla sa mergeti pe o perioada lunga de pierderi. Cateva pierderi consecutive pot duce la parierea mizelor foarte mari, iar acest lucru va poate vedea cu usurinta contul bancar eliminat.

Teoria din spatele Invers Labouchere este ca puteti schimba acest scenariu. Veti pierde sume mici in mod frecvent, dar aveti sansa de a obtine un profit mare daca participati la o serie de castiguri consecutive. Pe aceasta pagina va explicam cum functioneaza sistemul si daca poate fi sau nu profitabil pentru dvs.

Cum se foloseste Invers Labouchere

Invers Labouchere nu este la fel de simplu ca unele dintre celelalte sisteme de pariuri progresive. Acestea fiind spuse, nici nu este prea dificil de inteles si implementat. Este conceput pentru a fi folosit chiar si cu pariuri pe bani, astfel incat ruleta, craps si baccarat sunt cele mai potrivite jocuri de cazino. Il puteti folosi si la pariuri sportive, din nou, chiar si cu pariuri pe bani.

Primul lucru pe care trebuie sa-l faceti este sa decideti o secventa de numere pe care sa bazati sistemul. Aceasta poate fi orice secventa pe care o alegeti. Va vom oferi cateva sfaturi despre alegerea unei secvente mai tarziu, dar pentru a demonstra sistemul vom folosi o secventa simpla de 1-2-3-4.

Dupa ce ati ales secventa, ar trebui sa o notati pe o bucata de hartie. Puteti urmari lucrurile din cap sau de pe computer daca jucati online, dar utilizarea unui pix si hartie este cel mai usor.

Functioneaza Invers Labouchere?

Invers Labouchere functioneaza intr-o anumita masura, in sensul ca poate aduce un profit mare in circumstantele potrivite. Daca sperati sa utilizati acest sistem pentru a obtine profit de fiecare data cand jucati, veti fi insa dezamagiti. Ca orice alt sistem de pariuri de care suntem constienti, acest lucru vine fara garantii. De fapt, probabil vei pierde mai des decat vei castiga. Acest lucru se datoreaza faptului ca sunt necesare doar cateva pariuri pierdute pentru a finaliza un ciclu si a face o pierdere.

Cu toate acestea, suma pe care o veti pierde atunci cand aveti un ciclu de pierdere este limitata. Pe de alta parte, suma pe care o poti castiga daca mergi pe o serie de victorii este teoretic limitata doar de suma maxima pe care cazinoul te va lasa sa joci. Daca ai norocul de a obtine o serie de victorii foarte buna, ai putea castiga suficient pentru a echilibra toate ciclurile de pierdere mai mici si multe altele pe deasupra.

Desigur, este posibil sa nu mergeti niciodata pe o astfel de dunga si de aceea, dupa toate probabilitatile, veti pierde bani cu acest sistem.

Știri relevante