Legacy of Egypt cand faraonii se aduna la castig pe slot

Unul dintre sloturile Play’n GO, Legacy of Egypt nu este la fel de mult un joc in care tema este importanta, concentrarea dezvoltatorului fiind de a face caracteristicile unice si distractive. Cred ca au reusit in mare parte si ca au un spatiu bun pe maini, dar sa vedem mai intai ce are de oferit.

Jucatorii care incearca Legacy of Egypt vor face acest lucru cu 30 de linii active, care pot livra jackpoturi de top de maximum 450.000 USD, desi victoriile individuale nu depasesc 15.000 USD pe linie. Veti obtine salbatici, imprastieri si rotiri gratuite in cazul in care multiplicatorii de 10x nu sunt exclusi. Adaugati o roata a zeilor si imprastiatilor salbatici pentru functia de rotiri gratuite, iar lucrurile devin mult mai interesante, deoarece sansa de a declansa rotiri piramidale este, de asemenea, acolo.

Asa cum este adevarat pentru majoritatea jocurilor noi de la Play’n GO, pariurile vor fi facute prin intermediul butoanelor situate in partea de jos. Faceti clic direct pe suma pe care doriti sa o utilizati, astfel incat sa nu trebuie sa jucati cu cadrane diferite. Alegerile dvs. vor varia intre 0,30 si 90 USD.

In mod normal, nu v-ati astepta sa castigati mai mult de 1.500 USD dintr-o singura victorie in Legacy of Egypt, dar, datorita rotirilor gratuite si multiplicatorilor lor, valoarea poate sari la 15.000 USD. Adaugati faptul ca primiti 30 de linii, iar slotul poate plati pana la 450.000 de dolari in timpul rotirilor gratuite. Stim si procentul de revenire la jucator al slotului, aceasta cifra fiind de 96,50%.

Listele de caracteristici arata la inceput destul de normale, cu caracteristicile wild si scatters mentionate ca modalitati prin care puteti obtine acces la rotiri gratuite sau la cele mai bune victorii ale slotului. Natura salbatica va fi cea care va inlocui alte simboluri si va plati pana la 500x daca formeaza combinatii, folosind imaginea Scarabului pentru sine.

Ca dispersie, au ales Piramida cu Ochiul lui Ra pictat pe lateral. De asemenea, primiti o recompensa din aceste simboluri, de 5 ori pariul daca aveti 3 sau mai multe vizibile. In acelasi timp, vor declansa rotiri gratuite pentru dvs.

La inceputul functiei, Roata Zeilor se va incarca si se va roti. Se va opri pe un numar, intre 3 si 20, care decide cate rotiri gratuite sunt declansate. Multiplicatorii de pana la 10 ori sunt disponibili in timpul rotirilor gratuite si sunt selectati la intamplare in fiecare runda.

Simbolurile Scatter sunt, de asemenea, utilizate ca wilds pe durata rotirilor gratuite. Faceti ca doua dintre aceste piramide salbatice sa apara in acelasi timp, pentru a declansa rotiri piramidale. Veti folosi din nou Roata Zeilor pentru a declansa pana la 8 rotiri piramidale. Multiplicatorul va fi cel care a fost utilizat in jocul de declansare gratuit.

Știri relevante